Εδω και λιγο καιρο, και αφου το ειχα δει λαιβ σε εκθεση το μηχανημα και ειχα παθει πλακα, εχω παρει αυτο το μηχανακι-

Ειναι power load 150 watt, οποτε συνδεω την εξοδο του λαμπατου πανω εκει και τον τερματιζω, και στη συνεχεια εχει εναν high-end προενισχυτη, προσομοιωσεις καμπινας, μικροφωνου, post-fx, ψηφιακες και αναλογικες εξοδους καθως και πολλα αλλα. Καταργει λοιπον καμπινα, μεγαφωνο, μεγαλες εντασεις κτλ.
Χθες λοιπον το εβαλα σε ενα rack-head το Torpedo + ενισχυτη Elmwood Stinger rack και πηγα στο home-studio του φιλου μου του Βλαση και καναμε δοκιμες.
Πιο κατω το λινκ απο ενα γρηγορο αποτελεσμα, μιας και δεν ειχαμε πολυ χρονο στη διαθεση μας, βαλαμε drum-machine (superior drummer αν θυμαμαι καλα) κιθαρα στο βρωμικο καναλι του Στινγκερ, μια Gibson που ειχε μεσα στο στουντιο εκεινη τη στιγμη (Flying-V μαλλον Faded, Seymour Duncan PUs, tuned B, Lava CCC cable).
Kιθαρα παιζει ο Βλασης, ενα Take ολα, και αυτοσχεδιασμος (ενα ρυθμικο στο αριστερο ηχειο, ενα στο δεξι, και ενα lead).
Μπασο παιζω εγω (αυτο ηταν 2 take παρ'ολο την απλοτητα της μπασογραμμης

), το μπασο ειναι ενα φθηνο Ibanez soungear που ηταν στο στουντιο, παλι με το ιδιο καλωδιο καρφι στο... καθαρο καναλι του Στινγκερ

(δεν υπηρχε χρονος για να συνδεουμε μπασοενισχυτες πανω στο Τορπιντο).
Στο μπασο δεν θυμαμαι τι προσομοιωση καμπινας βαλαμε (το εβαλε ο Βλασης σε 2"), αλλα στην κιθαρα βαλαμε κατι απλο, καμπινα Vintage British 4x12, μικροφωνο SM57 ευθυα στον κονο του μεγαφωνου και κολημενο μπροστα του, λιγο συμπιεση και μαξιμαιζερ στα post-fx.
Επειδη ειχε ηδη συνδεμενα αλλα πραγματα στην ψηφιακη εισοδο της καρτας ηχου (MOTU 424 + 2408 νομιζω), συνδεσαμε μια αναλογικη εξοδο του τορπιντο (μονο, οχι στερεο) με ενα XLR σε μια εισοδο της καρτας ηχου, και γραψαμε στο Reaper.
Ιδου το αποτελεσμα, υποσχομαι συντομα να γραψω καποια κλιπακια ακομα με διαφορετικα σετ-απ και πειραγμενες ρυθμισεις-
http://www.ShareCow.com/Download.aspx?request=bd92a627-e951-4abe-97af-69d5c933100c