Συμφωνω με τις προτασεις των παιδιων (εκτος και αν εχεις σκοπο να κανεις κατι τελειως διαφορετικο), το μονο που θελω να προσθεσω ειναι οτι οι παραπανω ειναι με EL84, και οι σχεδιασεις με αυτη τη λαμπα στον τελικο ειναι πολλες φορες λιγο υποτονικες στα μπασα, οποτε αν θελεις να παιξεις brutal death metal ας πουμε ισως να μην σε καλυψουν. Ο επιφον ειναι με 6ν6 που ειναι λιγο πιο πληθωρικες στα μπασα, αλλα δεν τον εχω παιξει ο ιδιος οποτε δεν ξερω τι μπορει να κανει.
Για ολες τις αλλες χρησεις νομιζω θα εισαι ΟΚ με τους παραπανω ενισχυτες και με το πεταλακι σου, και με αυτο το συνδιασμο αποκαλυπτωντε πιο ευκολα και τα λαθακια, οποτε θα αναγκαστεις να γινεις και πιο καλος κιθαριστας

Τωρα οσο αφορα τους Ιμπανεζ, ο toneblaster ειναι μια χαρα ενισχυτης, το βρωμικο του θα ελεγα πως παει προς metalcore μονοπατια. Τον mimix επισης δεν τον εχω παιξει απο κοντα, φανταζομαι θα ειναι καλος για αυτο που ειναι, αλλα οπως οι περισοτεροι digital modelling πιθανως να μην συνεργαζεται καλα με πεταλακια.