Παιδιά, επίσης μην ξεχνάμε να κοιτάμε στις Αγγελίες για συμφέρουσες αγορές, και εδώ και σε άλλα μουσικά sites με αγγελίες.
Οι καιροί είναι δύσκολοι, και πάρα πολλές ευκαιρίες κάνουν την εμφάνιση τους.
Παράδειγμα φίλε
scarface5323, μόλις πριν λίγες μέρες, κάποιος (με τον οποίο δεν έχω απολύτως καμία σχέση) έβγαλε εδώ μία αγγελία για έναν
Fender FM 15DSP 15W, που είναι ουσιαστικά ο original ενισχυτής του οποίου εσύ αγόρασες τον κλώνο, για 70 Ευρώ. Χωρίς μεταφορικά, χωρίς αναμονή, χωρίς τίποτα, και με δοκιμή σωστής λειτουργίας, και με την ευκαιρία να τον ακούσεις από κοντά πριν τον πάρεις (στα τυφλά..)..
Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα. Βλέπω να υπάρχουν ENGL Screamers, σε κεφαλή αλλά και σε κομπο, ενισχυτής που έχει ψηφιστεί εδώ στο forum σε πολλά post σαν ένας από τους καλύτερους ενισχυτές του είδους του, να πωλούνται με μαζί με το f/sw 400-600 Ευρώ κάτω από την τιμή κόστους, κυριολεκτικά στα μισά λεφτα και να κάθονται εβδομάδες απούλητοι!...
Παράλληλα, κάτω από τα 100 Ευρώ, υπάρχουν πάρα πολλές ευκαιρίες ΚΑΙ σε λαμπάτους μικρούς.
Είμαι σαφώς οπαδός των έξυπνων αγορών από το διαδίκτυο και ερευνώ συστηματικά για τα καλύτερα deals, ΑΛΛΑ ξέρω από εμπειρία και βλέπω από τα γεγονότα, ότι δεν είναι πάντα τα καλύτερα deals από το εξωτερικό.
Ειδικά στα μεταχειρισμένα, υπάρχουν και εδώ ευκαιρίες για πολύ έξυπνες αγορές.