θα μας επιστρεψετε τα κομματια μας;
Aν κατάλαβα καλά ζητάς να σου επιστρέψουμε το mp3 το οποίο θα αποστείλεις σαν demo για το Φεστιβάλ. Υποθέτω ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα σε αυτό, αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί ρωτάς;
επισης με τον εξοπλισμό; ποιος ειναι ο βασικός που παραπάνω ειδα πως υπαρχει;
Επειδή έχεις δύο ερωτηματικά στην παραπάνω πρόταση υποψιάζομαι ότι μπορεί και να ρωτάς αν θα επιστραφεί στα συγκροτήματα ο εξοπλισμός που θα φέρουν. Νομίζω ότι είναι αυτονοήτο ότι ο εξοπλισμός που θα φέρουν τα συγκροτήματα θα έρθει και θα φύγει μαζί με όποιους τον φέρουν.
Τώρα, το backline που υπάρχει είναι αυτό που υπάρχει σε σχεδόν όλες τις μουσικές σκηνές του μεγέθους του Rodeo - drums, ενισχυτής κιθάρας και ενισχυτής μπάσσου. Επίσης το μαγαζί έχει βεβαίως PA, monitors και τα απαραίτητα μικρόφωνα, καλώδια και ου το καθ' εξής.
το να ψαξουμε να βρούμε ποιος συμμετείχε παλιά και οι απόψεις του, δεν νομίζω πως ειναι και οτι πιο αξιοπιστο. συγγνωμη κιολας αλλα, τα κινητρα ειναι βασικη προυποθεση.
Κι όμως προσωπικά αν σκεφτόμουν να συμμετάσχω σε φεστιβάλ τέτοιο, το πρώτο πράγμα που θα έκανα είναι να ψάξω να μάθω εντυπώσεις από κοινό και συγκροτήματα για τα προηγούμενα που είχαν γίνει. Τώρα αν αυτό δεν είναι αξιόπιστο, συγγνώμη αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει καλύτερος τρόπος να φανεί η αξιοπιστία του φορέα που το διοργανώνει.
Τέλος μπορείς να μου εξηγήσεις, σε παρακαλώ, τι εννοείς με κίνητρα;