Νταξει τωρα αυτο ειναι ψιλοϋπερβολικο
Κ αλλες μπαντες γραφουν μεγαλα σε διαρκεια κομματια με κυριαρχες ολες τις μπαντες της progressive σκηνης (PoS, Dream Theater, Symphony X, Fragile Vastness, Opeth κ η λιστα συνεχιζεται μεχρι του χρονου)
Το θεμα ειναι οτι δε πα να γραφουν κ 2 ωρες κομματια αρκει να μν κουραζουν οταν τα ακουει καποιος κατι που μπορει να γινει ευκολα αν καποιος εχει σαν προτυπα το Shine On You Crazy Diamond, το Child In Time και ενα απο τα αγαπημενα μου Maiden κομματια Rime Of The Ancient Mariner
Ετσι κ οι Maiden (κ πολλοι αλλοι φυσικα) με κανουν να ξαχναω τα 5-6-7-8 λεπτα των κομματιων τους κ οταν τελειωνουν να κοιταζω το χρονο κ να λεω "οχι ρε που**η πως περασαν ετσι 7 λεπτα" κ αλλες παρομοιες φρασεις
Τωρα αν μιλας για κομματια οπως το El Dorado (

) κ εγω μαζι σου

τετοιο κομματι δν θα επρεπε να ειναι μεγαλυτερο απο δυομισι λεπτα αλλα πλεον η μεγαλη διαρκεια ειναι χαρακτηριστικο των Maiden δισκων απο το reunion κ μετα για αγνωστη αιτια
ΥΓ οσο πιο πολυ ακουω το El Dorado (

) τοσο πιο πολυ μου 'ρχεται να ξερασω το παστιτσιο που χτυπησα το μεσημερι
το ριφ του κομματιου ειναι απαραδεκτο κ προσωπικα μου θυμισε το Bad Boys των Whitesnake και το μπασακι στν αρχη μοιαζει με αποτυχημενη αντιγραφη της εισαγωγης του Killers (αν ειχε λιγο hi-hat θα ηταν ιδιο)
Εγω ομως εχω ακομα ελπιδες για τον δισκο
UP THE f**k**g IRONS