Σύμφωνα με το serial number σου θα πρέπει να έχεις το version 1.0.. Ενδεικτικά αναφέρεται στα forums (δεν υπάρχει κάτι επίσημο από τη Boogie) ότι:
#1-1700 (version 1.0),
#1701-2500 (version 2.0),
#2501-5200 (version 2.0 με fat mod), και
#5201-σήμερα (revoiced Ld1, άτυπα θα το δεις και ως version 3.0)..
Τώρα για το τι version έχεις στην πραγματικότητα, μπορείς να το διαπιστώσεις με 2 τρόπους.. The hard way and the easy way.. Ο εύκολος τρόπος είναι να παρατηρήσεις κατά το power up τα φωτάκια που θα αναβοσβήσουν.. Αν δείξουν 1 τότε είναι version 1.0 ενώ αν δείξουν 2 είναι version 2.0, αντίστοιχα.. Για να σου πω την αλήθεια, όταν ανάβω το Triaxis μου ποτέ δεν έχω πετύχει τα φωτάκια αυτά που αναβοσβήνουν αλλά μου δείχνει κατευθείαν τις παραμέτρους των patches.. Ίσως να φταίει ότι το δικό μου Triaxis είναι version 3.0, ποιος ξέρει.. Δοκίμασε το πάντως στο δικό σου πριν προχωρήσεις στο δύσκολο τρόπο.. Ο δύσκολος τρόπος είναι να ανοίξεις το πάνω κάλυμα του Triaxis.. Το version 2.0 διαφέρει από το 1.0 στο ότι για να παραχθούν οι recto ήχοι στο Ld1 του version 2.0 (σε αντίθεση με τους british ήχους του version 1.0) οι μηχανικοί της Boogie προσθέσανε ένα board το οποίο ονομάζεται
TX4.. Αν δεις αυτό το board στο εσωτερικό του Triaxis σου σημαίνει ότι έχεις το 2.0..
Τώρα στην περίπτωση που έχεις το version 2.0 και για να αποφανθείς αν έχεις το fat mod ή όχι, τότε κάνεις το εξής απλό.. Επιλέγεις το patch #10 (το εργοστασιακό) και παρατηρείς τις παραμέτρους:
6.0 6.0 7.0 8.0 2.0 0.0 5.0 2.0 0.0 (αν είναι έτσι έχεις το fat mod).. Ακόμα ένα test με το patch #11 (πάλι εννοείται το εργοστασιακό):
6.0 6.5 7.5 7.0 5.5 0.0 4.5 5.5 0.0 (αν βλέπεις αυτά έχεις το fat mod)..
Ελπίζω να βοήθησα.. Από το clipάκι σου θα έλεγα ότι έχεις το version 2.0 (τώρα αν είναι με fat mod ή χωρίς δεν είναι τόσο εύκολο να το διακρίνεις)..