Η "ταλαιπωρία της Μαλακάσας" (γνώμη μου πάντα) είναι τα εξής (έχω πάει με αμάξι όλες τις φορές οπότε δε γνωρίζω για τα πούλμαν, και δυστυχώς δεν έτυχε να πάω με μηχανή!)
- Πολλή ώρα για να φτάσεις αν έχεις την ατυχία να δουλεύεις ως το απόγευμα και φύγεις αργότερα απότι θα ήθελες (δύο ώρες μετρημένες από την Αθήνα ως εκεί με αναμονή 45 λεπτά στα διόδια - υπάρχει και άλλος δρόμος τον οποίο δυστυχώς ξεχάσαμε)
- Παρκάρισμα τουλάχιστον 40-60 λεπτά μακριά με τα πόδια, και πέρασμα μέσα από χωράφια (δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει κάτι)
- Πολλές ουρές κι εκεί - μάρκες, τουαλέτες, μπύρες, νερά (φυσικά ως προς τις τουαλέτες υπάρχει η άλλη επιλογή, της ελεύθερης φύσης!)
- Ανύπαρκτη οπτική επικοινωνία με τη σκηνή σε διάφορα σημεία ειδικά αν δεν είσαι 1.80 και άνω

- Αναμονή ένα δίωρο με το ρολόι για να φύγεις αν δεν έχεις την πολυτέλεια να αράξεις μετά εκεί...
Αυτά στις συναυλίες Sabbath, Waters και Manu Chao που ήταν τίγκα - μιλούσαν για πάνω από 30.000 κόσμο και εγώ ξέρω αρκετά άτομα που μπήκαν τζάμπα, με το εισιτήριο φίλων, κτλ κτλ. Στον Lenny Kravitz που είχε 7.000 κόσμο από τις περίπου 15 που χωράει ο χώρος αν δεν κάνω λάθος ήταν κυριλέ... Για τους Depeche Mode ας μην αρχίσω
Σημειώνω ότι έχω πάει σε αρκετά μεγάλα live και εδώ και έξω και είναι με διαφορά ο πιο ανοργάνωτος και ακατάλληλος χώρος που έχω δει για μεγάλα κοινά. Φεύγοντας που δε θα έχει φώτα προσοχή στις λακούβες, σπάνε πόδια

Χάθηκε ένα Ολυμπιακό Στάδιο;... Θεωρώ ότι τόσο οι Stones πριν 10 χρόνια όσο και φυσικά οι ACDC πέρσι ήταν μια χαρά από πλευράς πρόσβασης...