Θενκς μαγκες για τις απαντησεις σας...
Πεταλακια δεν εχω αλλα για τα βρωμικα αναλογα με τον ενισχυτη μαλλον και κατι θα αγορασω.Ενα booster ή ενα πιο δυνατο καλο distortion.Φυσικα και για τα εφφε θα παρω πεταλια εφοσον ο ενισχυτης δεν θα εχει και για αυτο θελω το Loop κατι που ολοι εχουν...
Jezus
Για την καμπινα που προτεινεις πιο μεγαλη.Δεν ξερω κατα ποσο θα χωραει στο χωρο μου.Τωρα που ο ενισχυτης μου ειναι 1χ12 χωραει μια χαρα σε εμενα.Βασικα τον εχω και πανω σε κομοδινο γιατι δεν εχω και χωρο σε πατωμα

.Βεβαια πρεπει να σκεφτω και την προοπτικη του να παρει μπουλο το κομοδινο.
Φυσικα και με ενδιαφερει κατι μεταχειρεσμενο.Οσο λιγοτερα τοσο και καλυτερα αλλωστε γιατι δεν μου περισσευουν κιολας τα χρηματα και θελω να αγορασω κατι καλο.Πχ ο Mesa Boogie 5:25 που ειναι πιο ακριβως απο το μπατζετ μου,θα με ενδιαφερε σε μεταχειρισμενο.Εχεις να προτεινεις κατι εσυ για μεταχειρισμενο?
G.K
Οπως ειπα και πιο πανω πεταλακια δεν εχω,οποτε μαλλον απο τον ενισχυτη.
Τους Koch τους ειχα δει στον Ζαχο και ειχα παιξει λιγο με τον Studiotone δοκιμαζοντας το Ibanez TS9.Δεν θυμαμαι και πολυ.Τον Mesa Boogie δεν τον εχω ακουσει προσωπικα αλλα με ολα αυτα που εχω διαβασει ξερω πως ειναι φανταστικο μηχανημα.Ειναι ενα απο τα ονειρα ζωης για πολλους οντοος.Με ενδιαφερει πολυ και εμενα αλλα ειναι πιο ακριβος απο το μπατζετ που μπορω να διαθεσω αλλα ποτε δεν ξερεις.
Την σκεψη του ενισχυτη "πεταλομηχανης" δεν την ειχα.Αλλα φαινεται πολλλη καλη ιδεα που με τα καταλληλα πεταλια μπορει να γινει ενα πολυ χρησιμο και φανταστικο εργαλειο.
Mace
Ωραιοι φαινονται οι ENGL.Θα τους δω στον Τσελιο.Θα δω και τον Φεντερ που μου προτεινεις