καλησπερα παιδια, ειμαι καινουργιος στη παρεα σας, παιζω με μια ibanez rg570 εδω και καποια χρονια, λογω δουλειας δεν μπορω να ασχοληθω οσο θα ηθελα αλλα προσπαθω, το θεμα των εφε με απασχολουσε αλλα μετα απο καποια αποτυχημενα πεταλακια της σειρας ( πηγαινε το ξυραφι συνεφο)
ειχα απογοητευτει , πριν μια βδομαδα μου εκατσε ευκαιρια απο γνωστο και αγορασα τη gt-10 μεταχειρισμενη.. στην αρχη μου φανηκε βουνο, αλλα εχω αρχισει να τη μαθαινω πλεον και οσο τη μαθαινω μ αρεσει περισσοτερο.. διαβασα απο μερικα ατομα εδω οτι ειναι δυσκολη στο χειρισμο κτλ ... δε θα το λεγα.. απλα θελει να αφιερωσεις λιγο χρονο.. παντως τα βασικα ,πχ πως να χειριζεσαι σχετικα ευκολα τις μπανκες και τους ηχους, που ειναι τι ,
το πως δημιουργεις δικους σου ηχους , τα μαθαινεις σχετικα ευκολα..μονο κ μονο αν αφιερωσεις μια ωρα εστω καθε μερα.. που δεν μπορεις να αφιερωσεις μονο μια ωρα γιατι η πεταλιερα σε κολλαει ...
θα ηθελα να ρωτησω καποιον που ηδη τη γνωριζει το εξης
ως γνωστο στη πεταλιερα μπορεις να συνδεσεις και 2 ενισχυτες , ετσι αν κανεις κατι τετοιο και χρησιμοποιησεις τη λουπα της.. μπορεις στον εναν ενισχυτη να παιζει το ενα θεμα και στον αλλο να παιζεις απο πανω εσυ?