Fertis τι σε κανει τους Maiden λιγοτερο φλωρους απο τους scorpions?
Εμενα παντως αυτη η μπαντα με κανε να ακουσω μουσικη. Χωρις πλακα, πριν ακουσω scorpions δεν ακουγα μουσικη. Ηταν αρκετο να μου φερει ενας φιλος δωρο το Tokyo Tapes (απιστευτος λαιβ δισκος) για να κολλησω μια για παντα. Και οπως διαπιστωνω ειναι πολλοι που την "πατησαν" με αυτον τον τροπο. Στη συνεχεια θυμαμαι τον εαυτο μου να μαζευει χρηματα συνεχεια για να αγοραζει κι'αλλα αλμπουμ τους. Θυμαμαι οτι το επομενο που αγορασα ηταν το World wide live. Δεν ξερω πως μου ρθε να παρω ξανα live δισκο

Ενα χρονο μετα, που πλεον ειχα ακουσει τα απαντα τους, και ειχα αρχισει να χωνομαι γενικα στην rock μουσικη, και που σαν πιτσιρικι ειχα ταυτιστει πληρως με τον schenker πηρα και την πρωτη μου ηλεκτρικη και ξεκινησα να κουτσοπαιζω...
Δεν θελω να πω οτι αν δεν ηταν οι scorpions δεν θα επαιζα μουσικη, η δεν θα ειχα κολησει με το rock, αλλα σιγουρα αν μια μπαντα καταφερνει να σου δωσει ενα τετοιο ερεθισμα σημαινει οτι κατι κανει πολυ καλα. Και οι scorpions ειναι μια μπαντα που ειχε πιασει το νοημα απο νωρις σχετικα. Το ενα hit μετα το αλλο, χωρις ταυτοχρονα να ειναι one hit wonder μπαντα που αρκετοι θα σκεφτηκαν στην αρχη.
Τους εχω δει 2 φορες ζωντανα, και τις δυο εφυγα με τις καλυτερες εντυπωσεις. Οσων χρονων και να ειναι παιζουν λες και ειναι παιδακια ακομη. Τα δινουν ολα. Και αν ξαναρθουν θα ξαναπαω. Δεν πιστευω οτι θα το διαλυσουν τελικα, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα. Το θεμα ειναι πως τοσα χρονια δινουν το παρον, και προσφερουν αξεχαστες μουσικες, χωρις να εχουν αναγκη το bad attitude που χρησιμοποιησαν ορισμενοι...
Τον καινουριο δισκο θα τον παρω παντως, οπως και τους προηγουμενους της "κατηφορας" ετσι τιμης ενεκεν.
Υ.Γ. Ναι ρε παιδες και γω επιασα κωλαρακι με το send me an angel σε παρτυ μικρος!