Επειδή οι φήμες πάνε και έρχονται και επειδή λόγο του κρύου που έχει τις τελευταίες μέρες σκέφτομαι όλο και περισσότερο το καλοκαιράκι και τα live πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να συζητήσουμε και εμείς για το φετινό rockwave...
Αρχικά ας ελπίσουμε να γίνει κανένα ''ράντισμα'' για να μην έχουμε τα περσυνα με τον καιρό...
Η ημερομηνία που ακούγεται είναι για 9-10-11 Ιουλίου ( ίσως να υπάρχει και τέταρτη μέρα στις 8 ή στις 12 )... καλή ημερομηνία κατά την άποψή μου γιατί οι μαθητές και οι φοιτητές θα έχουν ξεμπερδέψει με τις υποχρεώσεις τους... Επομένως θα είναι ανεξάρτητο από το sonishere...
Τώρα για ονόματα... αυτά που ακούγονται πολύ είναι ο Neil Young για την μια μέρα και ο Manu Chao για μια άλλη...
Κατά καιρούς έχουν ακουστεί και άλλα ( κάποια από τα οποία για μένα δεν έχουν και πολλές πιθανότητες για διάφορους λόγους ) από την Lady Gaga και τον Robbie Williams μέχρι τους Rammstain, Greenday, Depeche Mode και R.H.C.P...
Αυτά μου έρχονται στο μυαλό και περιμένω και από σας αυτά που έχεται ακούσει και αυτά που θα θέλατε...
Υ.Γ. Ότι γράφω είναι από πληροφορίες που έχω πάρει από το διαδύκτιο και από διάφορους γνωστούς και όχι μέσα από την εταιρία...