Bασικα οπως εχουν πει και πολλοι,η ταχυτητα ειναι κατι που αποκτιεται με κοπο,σωστη μελετη και προσπαθεια...
Δεν θα το αποκτησεις σε μια μερα αλλα θα το αποκτησεις σταδιακα.Σιγουρα θα πρεπει να εχεις υπομονη και να χρησιμοποιεις μετρονομο για σωστη εξασκηση.Πολλοι λενε οτι θελει αρκετη μελετη,εγω ανεβαινω ευκολα στο θεμα ταχυτητα.Χωρις πολυ πολυ κοπο οπως αναφερον πολλοι.Παιζω ουσιαστικα 2 χρονια κιθαρα και εχω καταφερει χωρις τρελη καθημερινη πολυωρη μελετη να παιζω 16α στο 130-140.Θελω να φτασω στο 160-180 σταδιακα.Παραπανω δεν πιστευω οτι θα μου χρειαστει κιολας...
Εγω για να φτασω εδω εκανα ασκησεις με Σικουενς στην δευτερη Position στην Nτο Ματζορε,επειτα χρωματικες με alternate picking αλλα και με λεγκατο καθαρο για να αυξησω την ευκινησια στα δαχτυλα.Γενικοτερα τετοιου ιδιους ασκησεις.Παντα σε καθαρο καναλι...
Εξαρταται απο εσενα και απο τα χερια σου το θεμα
Επισης εγω χρησιμοποιω στο alternate picking μου κυκλικες κινησεις στην πενα συν του οτι η πενα βρισκει υπο μικρη γωνια τις χορδες.Γενικοτερα εχει πολλες τεχνικες.Εμενα αυτη με βολεψε πολυ