Βλεπω τις φιαλες με nitro πισω και γουσταρω.Με ενα κουμπακι και παει για super high gain mode.
οντως ωραιος...αληθεια τι σπραυ ειναι αυτο εβαλες?μου φαινεται πως πρεπει κ εγω να βαλω γιατι τον εχω αφησει μεσα στην μπιχλα
Να σου βαλω και μια φωτο απο μια καθοδο σε ενα ναυαγιο στα 42 μετρα βαθος.... να γουσταρεις

Το σπραιυ ειναι το λεγομενο σπραιυ σιλικονης. Να πας σε ενα καταστημα με καταδυτικα υλικα και να παρεις ενα.
Φτηνο ειναι και κανει πολυ καλη δουλεια.
Προστατευει τα πλαστικα τα σιδερα κλπ απο την υγρασια και τα γυαλιζει.
Θεμο η tele ειναι συλλεκτικο μοντελο, την ειχα παρει απο το DO RE MI που τοτε ηταν ο επισημος εισαγωγεας fender το 1981 120 χιλιαδες δραχμες, οταν τοτε το απλο μοντελο εκανε 45000.
Την λεει black and cold edition, και την εχει βγαλει σε 150 κομματια.
Ημουν πολυ τυχερος που μαζι με ντουζινες αλλες ειχε φερει και δυο κομματια τετοια.
Το ενα αν δεν κανω λαθος το ειχε παραγγελια για το Ρομπερτ Ουιλιαμς, και το αλλο για το μαγαζι για βιτρινα. Ετυχα πανω στη φαση και το πηρα.
Εκανα ομως μια χοντρη βλάκεια. Ειχε αλλη βαλιτζα η κιθαρα, δερματινη σκληρη με το λογοτυπο απ εξω μεταλλικο επιχρυσο, και μενα του βλακα μου αρεσε καλυτερα η πλαστικη και τον παρακαλεσα να μου την αλλαξει (χαμενος ηταν για να μην το κανει??!!). Ξερεις ηταν η εποχη που προτοεβγαιναν αυτες οι πλαστικες βαλιτσες χυτεμενες σε αναγλυφα καλουπια και ηταν εντυπωσιακες.
Τωρα θελω να παρω μια καλη, αλλα σαν αυτη που ειχε δεν θα βρω.