Κατ' αρχάς, 1.200 εισιτήρια προπώληση σε χώρο χωρητικότητας 1.961 δεν είναι χαμηλή.
κατά πρώτον , εάν οι εδώ μάνατζερ περίμεναν μεγαλύτερη ανταπόκριση τότε προφανέστατα θα είχαν επιλέξει άλλον μεγαλύτερο χώρο. φαντάσου κάποιον από αυτούς τους διοργανωτές συναυλιών να προσκαλεί στον τόπο μας τους U2 και να τους βάζει να παίξουν σε 2 στρέμματα χώρο

άρα Arg0 δεν ήμουν λάθος όταν είπα ότι η συγκεκριμένη καλλιτέχνιδα έχει πολύ μικρή απήχηση εδώ. από ότι διάβασα στα σχόλια άλλου μέλους το ίδιο της προκύπτει κι αλλού.
Κατά δεύτερον, η όποια απόφαση ελλήφθη από το management της Warwick δεν έχει σχέση με πολιτικά κριτήρια αλλά οικονομικά, οπότε οι όποιες πολιτικές αναλύσεις του ζητήματος είναι άσκοπες.
κατά δεύτερον τώρα Arg0, νομίζω ότι επεμβαίνεις και θες να ορίσεις μάλλον αυθαίρετα αυτά που ήδη έκφρασε ο freemind, κι αυτά που εξέφρασα εγώ διευκρινίζοντας το τι εννοώ όταν μιλάω για πολιτική. κάποιοι αρχαίοι όροι έχουν καταντήσει σήμερα τσίχλα που αλλάζει διαρκώς σχήμα κι έτσι δεν σε αδικώ εδώ. τα οικονομικά κάθε πόλης στην αρχαιότητα αλλά και σήμερα δεν είναι θέμα άσχετο με τα υπόλοιπα θέματά της.
κατά τρίτο Arg0, δεν θα έκανα εγώ πολιτικο-εθνολογική ανάλυση του θέματος εάν δεν είχε ήδη αναφερθεί o freemind στον τρόπο που μας βλέπουν οι αμερικάνοι.
κατά τέταρτο Arg0, δεν καταλαβαίνω εσύ γιατί κι από που αρπάχτηκες και θέλησες να επιβάλεις τις απόψεις σου κάνοντας το θέμα ενός άλλου προσώπου θέμα προσωπικό σου. άσε τον άνθρωπο να εκφραστεί όπως θέλει κι ας μην καλλιεργείς κλίμα ιντερνετικών αντιπαραθέσεων. τις έχω σκυλοβαρεθεί. ναι.