Δεν ειμαι σιγουρος αν εχει ανοιχτει τετοιο θεμα κ αν ναι παρακαλω τους συντονιστες να το στειλουν στον καδο
Λοιπον αν κ καθυστερημενα θα ηθελα να σας παρουσιασω τις εντυπωσεις μου απο τη συναυλια των θεων στην Αθηνα αν και η κριτικη μου δεν θα ειναι αντικειμενικη αφου ειμαι τρελος φαν της μπαντας.
Πρώτα απ όλα τα ασχημα αυτου του λάιβ
1) Γιατι ρε παιδια δεν παιξανε το Child In Time? Οσο κ αν ο Gillan εχει χασει τη φωνη του μετα απο τοσα χρονια αυτος ο υμνος ειναι σημα κατατεθεν των purple και οπως κ να το κανουμε πρεπει να παιχτει εστω κ εν τραγουδησει το κοινο
2) Η μονη μπαλαντα που παιχτηκε ηταν το Sometimes I Feel Like Screaming ενω ολοι ξερουμε οτι οι Deep Purple ειναι οι πρωτομαστορες της ροκ μπαλαντας (when a blind man cries, mistreated, soldier of fortune, CHILD IN TIME...)
3) Ξεχασαν ιστορικα κομματια οπως το burn, το stormbringer κ γενικα ολα τα mark III. Δεν ξερω παιζει καμια κοντρα μεταξυ gillan κ blackmore-coverdale?
4) Οχι οτι μου φταιει σε τιποτα αλλα ο Airey δεν ειναι Lord απλα επαιζε τα κομματια δεν ειχε το στιλ του Jon (οχι οτι τον εχω δει λαιβ)
Τωρα τα καλα
1) Ο Steve Morse. Δεν εχει το στιλ του μεγαλου Ritchie αλλα βγαζει απροβληματιστα τα κομματια εχει τρομερη σκηνικη παρουσια και πολυ καλη τεχνικη.
2) Το καταπληκτικο encore με το Black Night. Πραγματικα εδωσαν ρεστα
3) Το τρελο κεφι απ ολα τα μελη και η ενεργεια που ειχαν παρα την ηλικια τους
4) Το κοινο που τραγουδουσε σχεδον καθε ρεφρεν που εδινε ο Gillan
5) Η εκτελεση του Perfect Strangers που με εκανε να το δω με διαφορετικο ματι
6) Ο τρομερος ηχος που δεν ενοχλουσε αν κ καθομασταν πολυ κοντα στη σκηνη
Γενικα ήταν μια παρα πολυ καλη συναυλια με τρελο κεφι και απο το κοινο και απο τη μπαντα και παρα τις ελλειψεις ολοι φανηκαν να περασαν καλα και αυτο ειναι που μετραει πιστευω
Περιμενω να ακουσω και τις αποψεις αλλων που πηγαν στη συναυλια