Πού να με δεις ρε s.s.. Σκάσαμε κατά τις 21.40 και θυμήθηκα αυτό που μου είχες πει ότι θα ήσασταν μπροστά και λέω γ@μα το (εκείνη την ώρα είχε γεμίσει το fuzz και δεν είναι και η καλύτερη εικόνα να χώνεσαι ανάμεσα στον κόσμο πηγαίνοντας προς τη σκηνή).. Στο τέλος βιαζόμασταν να προλάβουμε τον τελευταίο συρμό οπότε δεν έκατσε..
Στα περί της συναυλίας..
O Warrel τρελός περφόρμερ! Αν και η φωνή δεν του έβγαινε σε πολλά σημεία, η επικοινωνία του με τον κόσμο εξισοροπούσε την κατάσταση..
O Loomis τα έδωσε όλα! Τρομερός, απλά...
O καινούριος κιθαρίστας νομίζω ότι δένει πιο καλά με τους Nevermore απ ό,τι ο προηγούμενος που δε μου άρεσε ούτε σαν παρουσία ούτε σαν κιθαρίστας (δεν εννοώ τον Broderick, ε?).
Ο Sheppard έβγαζε πολύ ενέργεια στη σκηνή!
Ο Van είναι χαλαρά από τους πιο υποτιμημένους drummer.. Εντυπωσιακότατος και αλάνθαστος σε όλη τη διάρκεια του live!
Σχετικά με τον ήχο... απλά απαράδεκτος! Δεν πρόλαβα το support (με το ζόρι πρόλαβα τους Nevermore

) αλλά πραγματικά, σε κάποιες φάσεις αν δεν ήξερες το κομμάτι, απλά δεν μπορούσες να καταλάβεις τι παίζουν.. Τη μισή συναυλία πιο πολύ τη φανταζόσουν παρά την άκουγες! Κρίμα τους Engl και όλο τον εξοπλισμό της μπάντας! Το σίγουρο είναι ότι δε φταίνε οι Nevermore γι αυτό αφού ακόμα και σε βιντεάκια στο youtube (!!), ο ήχος είναι σχεδόν άψογος.. Αλήθεια, όσοι έχετε ξαναπάει στο fuzz, ο ήχος ήταν το ίδιο άθλιος?
Το playlist, τέλος, ήταν πολύ πετυχημένο!