Για την συνάντηση: Σιδι, Waters, Ιced Earth, εγώ... Ντάξει δεν κάναμε και πολλά πράγματα έλεω Ανεστόπουλου και απόλυτης κ**λας, αλλά σημασία έχει ότι έγινε το πρώτο βήμα, βρεθήκαμε, ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες και απόψεις... Ο Σίδι έχει και φωτογραφίες...
Για τα Διάφανα: Μια λέξη: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! ή αν θέλετε μια άλλη: Πόρωση! Τα εφφέ γ**μαν κι έδερναν, οι κιθάρες έκλαιγαν, το μπάσο κάηκε (

) η τρομπέτα μιλούσε, ο Θάνος σπάραζε... Πορωνόταν κι αυτός μαζί μας, η φωνή του θέριζε, ανεβοκατέβαινε στη σκηνή, και γενικώς ήταν κινητικότατος! Σε μια φάση ενώ όλος ο κόσμος χοροπηδούσε κι έκανε τα δικά του, εγώ τον έβλεπα και έτριβα τα μάτια μου... Πολύ καλές επιλογές τραγουδιών, αρκετή προώθηση της ''Ευτυχίας''... Έμειναν έξω απ' το tracklist η γιορτή, το τραγούδι και -δυστυχώς- το μίζερο φως, αλλά δεν πειράζει... Να 'ναι καλά το πλάι σου, η Κυριακή των Βαιων και το πένθιμο...
Υ.Γ.: Μια φάση στο πένθιμο, και ενώ όλοι βρίσκονται μέσα στη απόλυτη μαστούρα, ακούγεται ένα ''γ**ώ την Καίτη!''

Υ.Γ.2: Στον σκύλο απ' την κόλαση κάπου άλλαξε τους στίχους... Αντι για ''ήλιους παιδικούς, είπε ''μιλάω με στεναγμούς''... Όντως...
Υ.Γ.3: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!