Stinky ( κι οσοι ενδιαφερονται δηλαδη ):
Προφανως δεν ειναι προσωπικη επιθεση περι ευπεπτου η δικη μου απαντηση υστερα απο τη δικη σου τοποθετηση.
Απλως, θα δεις εν καιρω, πως ορισμενα απο τα μελη που συμμετειχαν σε αυτη τη συζητηση, θα μπαινουν και σε αλλες συζητησεις ( πχ "Νεο CD Χατζηγιαννη" ) ευπεπτου υλικου και θα το κατακρινουν...Ειρωνια; Αντιφαση; Διχασμενη προσωπικοτητα; "Δηθεν";
Δε ξερω...ας αποφασισουν οι ειδικοι!
Ε, οσο για το ταξη και ηθικη, δε νομιζω πως το δινω με αυτη την εννοια!
Η τηλεοραση αποχαυνωνει περισσοτερο απο το ραδιοφωνο, την εφημεριδα, το βιβλιο κι οποιοδηποτε αλλο μεσο μεταφορας της ειδησης ή του...πανηγυριου!
Προφανως το ραδιοφωνο δε θα μπορουσε ποτε να δειξει τα φαντασμαγορικα show, οποτε η επιλογη των κομματιων θα γινοταν αποκλειστικα απο τη μουσικοτητα τους!
Και βεβαια μη περιμενετε απο μια εφημεριδα να κανει 200 σελιδες αφιερωμα στα φορεματα των τραγουδιστριων ή στα κουστουμια των χορευτων, ωστε να προσελκυσει τον κοσμο να ψηφισει ( επι πληρωμη μαλιστα ).
Με λιγα λογια, καποια κλασσικα μεσα επικοινωνιας, θα ειναι πολυ καλυτερα ως προς τη μεταδοση ενος γεγονοτος, μιας ειδησης, ή ακομα και μεσου ψυχαγωγιας, γιατι πολυ απλα
δεν εχουν τη δυνατοτητα της συνεχομενης εικονας, της αποχαυνωσης του θεατη με τις συνεχομενες εναλλαγες εικονων, κλπ. Δε λεω να καταργηθει η τηλεοραση! Απλως
ειναι επιλογη του καθενος ποτε θα πατησει το κουμπι OFF και θα αφοσιωθει σε κατι καλυτερο. Η τηλεοραση μπορει να μας αποχαυνωσει
μονο εαν το επιλεξουμε εμεις! _ΚAMELOT_ Μετα απο τοσα τηλεπανηγυρια εχασα την ορεξη μου για χιουμορ! Ειμαι απολυτος
γιατι τα ποσα που διακινουνται πισω απο τετοιες διοργανωσεις θα μπορουσαν να θρεψουν το μισο πληθυσμο της Αιθιοπιας! Και ειναι παραλογο σε μια εποχη που ολη η ανθρωποτητα βρισκεται σε συνεχη προβληματισμο για το κατα ποσο "ανθρωπινοι" ειμαστε πλεον,
να διασκεδαζουν 100-200.000.000 ανθρωποι εις βαρος αλλων που δε ξερουν καν τι ειναι ηλεκτρικο ρευμα, τι ειναι καθημερινη διατροφη, τι ειναι ελευθερια, τι ειναι εκπαιδευση, τι ειναι δικαιωματα, τι ειναι ζωη! Και ποτε δεν ειδα μεσω της Eurovision να γινεται καμια ουμανιστικη αναφορα!
Ειναι ενα πανηγυρι για να ξεχναμε εμεις, οι πολιτες του "πολιτισμενου" κοσμου, της προοδευμενης Ευρωπης, πως εξω απο τη "Φουσκα" μας, υπαρχει ενας κοσμος που λιμοκτονει, διελυεται, καταστρεφεται......ποσοι απο τους θεατες θα ανταλλασαν τη προσωρινη διασκεδαση τους με ενα εκτακτο δελτιο για το πως κινειται η πετραιολοκηλιδα στο κολπο του Μεξικου, που ακομα και τωρα κανει ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ζημια;
Δε ξερεις πως απο σημερα το πρωι το Ισραηλ με φασιστικο τροπο και με τη δηθεν αμυντικη σταση του σκοτωσε ακτιβιστες που πηγαιναν βοηθεια προς τη Παλαιστινη και συγκεκριμενα στη Λωριδα της Γαζας;
Ειμαστε απλως του Αρτου και του Θεαματος...Αυτο ειναι ολο!
Και ναι, επειδη προκαλω και μ'αρεσει αυτη τη στιγμη να βλεπω την αντιδραση, διοτι εστω κι ετσι ολο και καποιος θα πει "Ε τον μπαμια, καθεται και με κρινει...ο κοιλιοδουλος με τα 100 του κιλα και τη διχαλη σαγιοναρα, μιλαει σε μενα για ποιοτητα, ευπεπτο προϊον κι ανθρωπισμο" ( οχι δε φοραω διχαλη

).
Θυμος! Θυμωστε ρε! Ξυπνηστε επιτελους!

Κι αφου θυμωσετε με μενα και μου σουρετε ο,τι μου σουρετε, σκεφτειτε μηπως εστω κι αν 1% απο αυτα που εγραψα ειναι αληθεια..Κι αν ειναι, θυμωστε με εσας που αφησατε να σας πιασουν κοροϊδα στο μεγαλο πανηγυρι!