ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΤΕΛΙΚΟ
τρια πραγματα δε μου αρεσουν καθολου
1.οταν καποιος νικαει κατι χωρις να το αξιζει
2.οταν καποιος κανει τον αλλον να αισθανετε κατωτερος
3.οταν καποιος αποδοκοιμαζετε ιδιαιτερα αν μιλαμε για θεματα γουστου
1.χθες το διαγωνισμο νικησε ενα 19 χρονο κοριτσι η γερμανη λενα,νικησε με 246 ποντους!παρακολουθοντας χθες τον διαγωνισμο παρατηρησα οτι ηταν η πρωτη φορα που ολες οι χωρες ειχαν στειλει εξαιρετικους τραγουδιστες!και μεσα σ αυτους η λενα χανοταν για τη φωνη της καθως σαν νεα που ειναι δε μπορουσε να τραγουδισει σαν τους ποιο εμπειρους η τουλαχιστον τους ποιο "μορφομενους" μουσικα,οταν μιλαμε για ενα πανευροπαικο διαγωνισμο τραγουδιου πιστευω πως δε μπορει να κερδιζει ο οποιοσδηποτε,για αυτο εχω θεσει τα κριτιρια μου που ειναι τα εξης!
α.ο νικητης να εχει ολοκληρωμενη μουσικη παιδια και βεβαια εξαιρετικες ικανοτητες ειτε στο τραγουδι ειτε στη μουσικη
β.θα ηταν πολυ προτιμοτερο ο νικητης να ειχε γραψει ο ιδιος το τη μουσικη κ τους στιχους και οχι να τους εβρισκε ετοιμους απο αλλους
γ.θα ηταν ακομα ποιο προτιμοτερο να υπηρχε κ μια μπαντα με οργανα στη σκηνη και οχι να βρισκετε μονος ο τραγουδιστης
Οπως καταλαβατε η λενα δεν τιρει κανενα απο αυτα τα κριτιρια και ουτε πολλες αλλες χωρες βεβαια η φωνη της δε με εντυπωσιασε ηταν απλα ενα πιασαρικο τραγουδακι που αρεσε στο κοσμο!βαση των κριτιριων μου μονο δυο χωρες αξιζαν την νικη η ρωσσια και η τουρκια ! προς θεου δε λεω βεβαια οτι δεν ηταν ωραιο τραγουδι λεω απλα οτι δεν αξιζε την νικη,καθολου!!!
2.οταν λοιπον τελειωσε η ψηφοφορια η γερμανιδα επιανε το προσωπο της δε μπορουσε να το πιστεψει(ποιος θα μπορουσε αλλωστε)!οταν ανεβηκε να παρει το βραβειο και την ρωτησαν πως αισθανετε το μονο που ειχε να πει ηταν "HI" και ενα χαμογελο!και σκευτηκε ο καλος "ελα μωρε το καημεο 19 χρονων εχει αγχος!τη γλυκουλα" σκευτηκε ομως και ο κακος "καλα μολις νικησε ενα διαγωνισμο που παρακολουθητε απο πανω απο 200.000.000 ανθρωπους παγκοσμιος την ψηφισαν παρα πολυς κοσμος και το μονο που εχει να πει ως νικητρια ειναι για?τι καθηστερημενη ειναι?
τελος παντων το ξεπερασα αλλα μολις τελειωσε το τραγουδι για το κλεισιμο της βραδιας αρχισε να βγαζει μονολογο στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ!?δε ξερω για εσας αλλα εγω ενοιωσα ντροπιασμενος και μειωμενος σαν κατοικος της ευρωπης,
η κοπελα ψηφιστηκε απο 39 διαφορετικες χωρες και μας εβγαλε μονολογο στα γερμανικα?ουτε εγω αλλα ουτε και παρα πολυ αλλοι δε καταλαβαιναμε τι λεει!ηταν πραγματικα κατι που ευχομε να μην ξανασυμβει γιατι αποτελει δυσφημιση για την ιδια τη ευρωπη,ντροπη της που εκανε κατι τετοιο .
3.Οπως γνωριζετε χθες οταν το τραγουδι της ρωσσιας επερνε καλους βαθμους απο καποια χωρα αποδοκιμαζοταν!ιδιαιτερα οταν πηρε 12 απο την ουκρανια και τωρα σκευτομαστε, αποδοκιμαστικε επειδη ψηφιστικε απο γειτονα η επειδη ψηφιστικε γενικα,και ρωταω τωρα αποδοκιμαστηκε η κυπρος οταν πηρε 12 απο την ελλαδα?οχι φυσικα!απο αυτο βλεπουμε ποσο υπεροπτες και εγωιστες ειναι αυτοι που αποδοκιμασαν αυτο το αριστουργιμα κατα τη γνωμη μου,φαινετε οτι τους εκανε να βαριουντε και να ξερνανε και ειπαν να το ατιμοσουν,πειτε μου αν κανω λαθος αλλα ο piter nalitch αν οχι τη καλυτερη ειχε μια απο τις καλυτερες φωνες που εχουμε δει εδω και αρκετο καιρο στη eurovision θεωρω για αλλη μια φορα ντροπη και δυσφημιση της ευρωπης αυτο το γεγονος,ο ανθρωπος δε καταλαβαινει οτι κατι που μπορει καποιος να το βρισκει χαλι μαυρο καποιος αλλος να το βρισκει εκπληκτικο,για αυτο λεμε αλλωστε οτι ειναι θεμα γουστου αν σε ολους αρεσαν τα ιδια πραγματα δε θα υπηρχε eurovision...
THE MASTER