Γειά σου ρε Mike και σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά για τα καλά σου λόγια!
Σε πνίγει ένα δίκιο στο μήνυμά σου και δε σε αδικώ καθόλου. Η Metal σκηνή στην Ελλάδα συνεχίζει να έχει πολλά προβλήματα, προβλήματα περισσότερο νοοτροπίας παρά άλλα. Ούτε εγώ ανήκω στην κατηγορία του "στηρίξτε οτιδήποτε Ελληνικό" γιατι τότε απλώς χαιδεύουμε τους μέτριους και τους κακούς βάζοντάς τους στην ίδια μοίρα με τους καλούς. Πλην όμως δε μπορώ να δεχθώ και την απαξίωση σε οτιδήποτε προέρχεται απο Ελλάδα, αν δεν έχει αναγνωριστεί πρώτα έξω. Και αυτή είναι συχνά πυκνά η οπαδική νοοτροπία. Δηλαδη: "Αμα βγείς έξω, υπογράψεις με μεγάλη εταιρεία, περιοδεύσεις με τους "τάδε" και έχεις και 2-3 σπόνσορες είσαι καλός. Αν κινείσαι αποκλειστικά στην Ελλάδα και τα πενιχρά της μέσα, δε θα ασχοληθεί και κανείς μαζί σου". Γι'αυτό και στην Ελλάδα των 30-40.000 οπαδών, μια μπάντα που θα καταφέρει να πουλήσει 2-3.000 αντίτυπα, πανηγυρίζει!!!
Γι'αυτό πιστεύω πως ο Έλληνας, όταν βγαίνει κάτι καλό και Ελληνικό θα πρέπει να το υποστηρίζει με τον ίδιο τρόπο που θα υποστήριζε και κάτι καλό και Αμερικάνικο/Γερμανικό/Αγγλικό ή ό'τι άλλο (αν όχι και πιο ένθερμα). Αν δε στηρίξει ο Έλληνας τις καλές του μπάντες, ποιός θα το κάνει;
Όσο για τους τυχάρπαστους, καλά θα κάνει το κοινό να τους αναγνωρίζει (αρνητικά) και να τους γυρνά την πλάτη, κυρίως για να βάλουν και οι ίδιοι μυαλό! Αλλα υπάρχει και η μερίδα του κοινού που αν σε δει πάνω στη σκηνή με Rock Star ύφος, και ας μην παίζεις τίποτα, θα σε θεοποιήσει μόνο και μόνο για να σε κάνει παρέα μετά και να λέει "εγώ είμαι κολλητός με τους τάδε". Κοινώς να συνεργάζονται οι φελλοί για να επιπλεύσουν καλύτερα..
Όσον αφορά τώρα στον Περλεπέ, εντάξει... άλλες εποχές! Είχαμε κι εμείς εδώ στην ψωροκώσταινα ανάγκη να έχουμε το δικό μας Malmsteen. Και μόλις βρήκαμε κάποιον που να ψιλομοιάζει με αυτόν στο παίξιμο, τον κάναμε θεό! Δε νομίζω όμως πως φταίει ο ίδιος γι'αυτό. Και αν πήραν και λίγο τα μυαλά του αέρα, ούτε ο πρώτος είναι και σίγουρα ούτε ο τελέυταίος! Τουλάχιστον, παίζει αυτό που γουστάρει και δεν ενοχλεί και κανέναν...
Όσον αφορα τώρα σε μένα, όπως και εσύ φαντάζομαι, δεν περιμένω τίποτα φοβερό απο αυτή τη δουλειά. Απλά είχα το όνειρο να κάνω αυτή τη μουσική εδώ και χρόνια, έφαγα πάνω απο ένα χρόνο μπροστά σε έναν υπολογιστή και τέλος! Αυτό είναι, και αν αρέσει και κυκλοφορήσει, έχει καλώς. Αν όχι, και πάλι καλά είμαστε! Τουλάχιστον μετά απο χρόνια θα λέω πως έκανα κι εγώ μια προσπάθεια να παίξω τη μουσική μου και να επικοινωνήσω έτσι με τον κόσμο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο.
Αυτά και χάρηκα πολύ για τη γνώμη σου! Μάλλον θα φτιάξω και άλλα videos γιατι η ποιότητα του ήχου στο Youtube είναι πολύ καλύτερη απο αυτή του myspace!
Υ.Γ. Ποιος είναι ο Τζανετάτος; Δε μου θυμίζει κάτι το όνομά του. Αλλα πάλι τότε δεν ασχολιόμουν πολύ με αυτά... μπορεί να έιχε γράψει για τους POWERSTORM και να μην το θυμάμαι...