Ηχογραφούσα σε studio με το ρακάκι μου( triaxis σε 20/20 τελικό και από κει σε palmer) και ο ηχολήπτης μου τσίτωσε τον τελικό για πιο λαμπάτο αποτέλεσμα.
Τα lead που ήθελα γράφτηκαν σε 5 μέρες με τον τελικό να παίζει σε ένταση πάνω από 3/4 σχεδόν 4/4 για 4 ώρες κάθε μέρα.
Σήμερα στην πρόβα μου έκανε νούμερα, distortion(?) στα καθαρά κανάλια του triaxis και ένταση ούτε η μισή απ'ότι παλιά.
Υπάρχει περίπτωση να τα έφτυσε ο τελικός λόγω της μεταχείρισης που έγινε τις προηγούμενες ημέρες;
Αν εγώ είμαι μία φορά άσχετος που δεν ήξερα ότι οι λαμπάτοι δεν πρέπει να παίζονται στο 10(αν ισχύει όντως κάτι τέτοιο), ο ηχολήπτης τι είναι;
Θα αλλάξω λάμπες σε όλο το σύστημα μιας και είναι μεταχειρισμένο και μήπως αλλάξει έτσι κάτι.
Στη χειρότερη θα ήθελα να μάθω τι με περιμένει με το service της mesa boogie στην Ελλάδα, αν είναι να αρχίσω να κλαίω από τώρα.
Το rackaκι μου το λατρεύω, είχα βρει όλους τους ήχους που ήθελα και είμαι απίστευτα ξενερωμένος που συνέβη αυτό και κυρίως που δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει,
οπότε αν έχετε να προτείνεται κάτι ή αν έχετε εμπειρία από το service της mesa εδώ(που το πάω; τι γίνεται; κλπ) γράψτε καμιά γραμμή.