Δεν ξέρω από που το άκουσες Kamelot αλλά μου το είπε και μένα στα πεταχτά ένας φίλος.. Κατά πάσα πιθανότητα θα ισχύει..
Τους είχα δει στο Manchester το 2006 στη περιοδεία του Have a Nice Day.. Γενικά οι Bon Jovi είναι μία από τις μπάντες που όταν θέλω γρήγορα, κανάδυο πιασάρικα κομμάτια για να ανέβω, θα βάλω κανά δισκάκι τους να παίζει.. Το Have a Nice Day μου άρεσε αρκετά σε σχέση με το τι πρεσβεύουν οι Bon Jovi οπότε το 40λιρο το έδωσα σχεδόν χωρίς σκέψη.. Παρόλα αυτά, αν και μάζεψαν απίστευτο κόσμο, η απόδοση τους ήταν λίγο "άδεια".. Τα κομμάτια τους, χωρίς τα στουντιακά overdubs των κιθάρων, πλήκτρων και φωνητικών χάνουν κατά πολύ όταν παίζονται από μία μπάντα 5 μελών.. Άλλωστε, από εκείνη την εποχή και μετά, άρχισε ο Bon Jovi να "προστατεύει" τη φωνή του στα live οπότε κούρδιζαν και 1-2 τόνους πιο κάτω οπότε και τα κομμάτια δεν ακουγόντουσαν τόσο δυναμίτες όσο στα cds.. Πάντως το selection τους ήταν πολύ σωστό και διάλεξαν να παίξουν κομμάτια από όλους σχεδόν τους δίσκους ισόποσα..
Πλέον, το τελευταίο δισκάκι τους δεν μου πολυάρεσε (δεν το άκουσα και τόσο πολύ για να είμαι απόλυτα ειλικρινής).. Όπως και να'χει το ζήτημα πάντως, τέτοιες μπάντες μοιάζουν με κάτι πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές που συμφωνούν να παίξουν σε "ασυνήθιστες" χώρες μόνο όταν βρίσκονται προς τη δύση της καριέρας τους.. Εν πάσει περιπτώσει, αν δεν ζητήσουν κανά 60άρι θα το σκεφτώ άσχημα να πάω..