Εγω εχω τον JVM410combo και μπορω να πω οτι ο ενισχυτης ειναι αρκετα καλος και αρκετα ευελικτος.Τωρα το αν ειμαι ευχαριστημενος ειναι αλλο θεμα γιατι πιστευω οτι δεν εκανα την καλυτερη αγορα για τα γουστα μου γιατι 1ον δε με ενδιαφερουν τα καθαρα και 2ον τον εχω μονο για το σπιτι.Ας ειναι καλα το master volume που μας ξελασπωνει!!!Παιζω instrumental,hard rock και 80's κυριως μεταλ.
Ο ενισχυτης εχει πολυ βρωμα,οσο θες!!Να φανταστεις οτι στο od πηγαινω στο amber mode που ειναι το μεσαιο σκαλι βρωμας και παλι το gain δε ξεπερνα το 5!Στο red mode κατα τη γνωμη μου δε παιζεις,χανεις πολυ σε δυναμικες,μουντωνει ο ηχος και δεν ξεχωριζεις νοτες!Εκτος και εαν τον τσιτωσεις πολυ.τοτε δε ξερω ισως καθαρισει.
Αλλα οπως ειπα,το ενα od στο amber mode με το gain στο 5 και το volume της κιθαρας στο 7-8 ο ενισχυτης σπερνει και απο δυναμικες και απο valve feeling.
Η αποθεωση ειναι το crunch channel οπου ο ενισχυτης θυμιζει πραγματικα εναν jcm800!Εγω δουλευω παλι το amber mode με το gain στο τερμα για εναν crunchy ηχο και οταν μπουσταρω απο μπροστα το zakk wylde od με το gain στις 12 και το outpout τερμα γινεται χαμος!!Εκει βγαζεις ηχο απο εναν τσιτωμενο jcm που θυμιζει accept,maiden ακομα και scorpions σε blackout επιπεδα.
Το καθαρο καναλι ειναι επισης πολυ καλο!!Εχεις κρυσταλλινο ηχο στο green mode,πιο smooth-bass στο amber mode και καταληγεις να ακους αντιγραφο του plexi στο red mode!
Οπως λεει κι ο mitsakos ο jvm εχει παιχτει αρκετα,τωρα για μοντες και τετοια λογικο μου ακουγεται!!Σιγα μη παιζουν αυτοι με κομματια του εμποριου!!Επισης ο john 5 και οι Testament ξερω οτι παιζουν με jvm..
Οτι αλλο θες,ρωτα.