Magic de spell. (οι αγαπημένοι)
Το πρώτο τους άλμπουμ βγήκε στην αγορά το 1983.
Τα πρώτα τους τραγούδια σε ένα φανταστικό (κατ εμε) punk ήχο, ήταν το PUPPET, το FACES, το A BODY IN A SHARE, το RELIGION UBER ALLES, και το NIGHTMARE .
Είμαι ευτυχισμένη που είμαι κάτοχος του μικρού τους δίσκου NIGHTMARE, που περιέχει 3 τραγούδια.
Η σύνθεση του συγκροτήματος ήταν: Γιώργος Σκαρλάτος, στίχους μουσική, και μπασσο
Θοδωρής Βλαχακης ντραμς
Γεωργιαδης… τραγούδι
Και Αλαχουζος κιθάρα.
Φυσικά όλοι οι παλιοί δίσκοι δεν υπάρχουν πια, και γι αυτό η αξία του συγκεκριμένου δίσκου για μένα είναι ανεκτίμητη. (μάλιστα ψάχνω τρόπο να το γράψω σε cd, αλλά δεν έχω την δυνατότητα)
Οι στίχοι και η μουσική ήταν ενός μόνο ατόμου, το οποίο ήταν και η ψυχή του group, και ο οποίος με τον Θοδωρή Βλαχάκη (απ την αρχή ντραμερ του συγκροτήματος) άφησαν υπέροχα κομμάτια.
Οι πρώτη κιθάρα που χρησιμοποιούσαν ήταν IBANEZ BRETLES.
Το μπασσο ήταν μαύρο FENDER JAZZ BASS (έχω σε MP3 παλιά κομμάτια τους με σόλο μπασσο, που όποιος το ακούσει θα μείνει κατάπληκτος. Μη μου τα ζητήσετε…μου απαγορεύθηκε να τα δώσω)
Υπέροχο άλμπουμ είναι το KISS THE MIRROR….
(το ψάχνω απεγνωσμένα, αν κάποιος έχει το βινίλιο και το πουλάει… ας μου το πει)Απ το αρχικό συγκρότημα έχουν μείνει ενεργά μέλη ο Θοδωρής Βλαχάκης και ο Αλαχουζος. Νομίζω ότι οι υπόλοιποι είναι νέοι.
Κάποιο βιβλίο που είχε βγει σχετικά με το ροκ στην Ελλάδα, είχε την φωτογραφία του τότε τραγουδιστή τους Ηλία Ασλανογλου (έχω μια αμφιβολία για το επίθετο του, ο οποίος τώρα είναι διευθυντής σε μεγάλο αθηναϊκό ραδιόφωνο) σαν λεζάντα έγραφε…HEAVY META, MAGIC DE SPELL και ΣΑΜΠΑΘΙΑΝΟΙ (κάνοντας αναφορά στους BLACK SABBATH)
Απαίσιες ανακρίβειες.
Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες στο επίσημο site τους….. αλλά πουθενά αυτά που σας είπα.