Δεν υπάρχει κάποιο λάθος αλλά θέλω να κάνω μια πρόταση...
Στο συγκεκριμένο πίνακα ανεβαίνουν συνεχώς ανακοινώσεις live και διαφόρων μουσικών εκδηλώσεων.. Και φυσικά μπορεί ο καθένας να ανοίξει ένα θέμα για να δηλώσει πως σε 4 μήνες θα παίξει με το συγκρότημά του "καυτή πατάτα" στο τάδε μαγαζί...
Το θέμα είναι πως ανάμεσα στα διάφορα θέματα που ανοίγονται στην κατηγορία αυτή, χάνονται και κάποια, λίγα θέματα που αφορούν live πιο γνωστών και δημοφιλέστερων καλλιτεχνών... Και ουσιαστικά μπορώ να κατηγοριοποιήσω τα θέματα για συναυλίες που ανοίγονται ως εξής: σε αυτά που ανοίγει κάποιος επειδή ενθουσιάστηκε με (ή απλά ενημερώθηκε για) την είδηση ότι οι Motorhead (τυχαίο παράδειγμα) θα έρθουν στην Ελλάδα και σε αυτά που ανοίγει κάποιος για να διαφημίσει το live του με το συγκρότημά του...
Θα μπορούσε να γίνει αντίστοιχη κατηγοριοποίηση και στον πίνακα, με τη δημιουργία 2 ξεχωριστών πινάκων για τα αντίστοιχα θέματα?
Η απάντηση κατά την άποψή μου είναι όχι.
Αυτό θα ήταν άδικο για διάφορους λόγους... Αν ας πούμε κάποιος ανοίξει ένα θέμα της 2ης κατηγορίας (σύμφωνα με τον διαχωρισμό που αναφέρω πιο πάνω), αυτό δε σημαίνει ότι το γεγονός δεν ενδιαφέρει τους υπόλοιπους, καθώς η μπάντα μπορεί να έχει δημιουργήσει ένα ευρύ κοινό από fan της.. Θα μπορούσαμε για παράδειγμα κάλλιστα να έχουμε ένα μέλος των Nightstalker στο forum μας, σε ποια από τις 2 κατηγορίες θα έπρεπε να μπει το θέμα που θα άνοιγε?
Επίσης δε νομίζω πως μπορούμε να συγκρίνουμε ποιοτικά τη μουσική που παίζουν οι διάφορες μπάντες, άσχετα με το κοινό ή τη δημοτικότητά τους.. Και ίσως ένας τέτοιος διαχωρισμός δημιουργούσε κάποια προκατάληψη σε κάποιον που θα επισκεφτεί τον πίνακα των συναυλιών για τις μπάντες της "2ης κατηγορίας"...
Τι προτείνω?
Ο καθένας που βλέπει ένα live που του αρέσει στην αντίστοιχη κατηγορία, να κάνει ένα απλό post.. Έτσι, εκτός από το ότι τα live αυτά δε θα χάνονται ανάμεσα στα υπόλοιπα καθώς θα γίνεται το λεγόμενο "bump", θα μπορεί κανείς να ξεχωρίζει τα live δημοφιλέστερων συγκροτημάτων βλέποντας απλά τις απαντήσεις που έχουν δεχτεί..
Θα ήθελα να ακούσω τις απόψεις σας...