Χμμμ... Δεν εχω κανεναν κομπλεξισμο με τους Metallica (αντιθετως ειμαι φαν), αλλα προσωπικα, μετα το black album, μονο κατηφορα εχω δει (ή μαλλον ακουσει) απο αυτους...
Και θα συμφωνησω και για τους στιχους που ειπε και ο φιλος πιο πανω...
Γενικα, απο το load και μετα, μου φαινεται οτι παραεγιναν επαγγελματιες και απλα προσπαθουν να βγαλουν δισκους γιατι ετσι πρεπει και οχι επειδη οντως το χουνε...
Δεν ξερω γιατι, αλλα απο τα 3 τελευταια αλμπουμ τους (δεν πιανω το st anger καν σαν αλμπουμ τους, ισως ο χειροτερος δισκος ανεξαρτητου ειδους metal που εχει βγει ever μαζι με το virtual XI των maiden), κανενα δεν μου αρεσε ολοκληρωμενα οπως πχ τα black album και πριν...
Οκ, κανα 2 τραγουδακια απο καθε δισκο ειχαν ενδιαφερον (λιγο), αλλα γενικοτερα, με καθε νεα τους κυκλοφορια απογοητευομαι ολο και περισσοτερο.
Και δεν απογοητευομαι με την εννοια οτι περιμενω αλλο ενα MOP κτλ... Ας παιξουν οτι θελουν, αλλα ας το κανουν καλα. Να εχει ενδιαφερον η μουσικη, να εχει μελωδια, καλους στιχους, καλα σολο κτλ. Μετα το black album, αυτα δεν τα ειδα πουθενα... οχι ολοκληρωμενα εν πασει περιπτωση...
Και για αυτον ακριβως τον λογο, μετα το load, δεν ξαναγορασα δισκο metallica μιας και ενιωθα οτι πεταγα τα λεφτα μου... Το κατεβαζα, το ακουγα σε mp3 και μετα απο 2-3 ακροασεις τα εσβηνα κι ολας μιας και δεν αξιζαν καν να τα εχω στην virtual δισκοθηκη μου...
Δυστυχως για μενα, οσο πιο τεραστια ειναι μια μπαντα και οσο πιο πολλα εχει προσφερει στον ταδε χωρο, τοσο πιο δυσκολο μου ειναι να της συγχωρησω βαρετα και ανεμπνευστα αλμπουμ και τραγουδια...
Φυσικα αυτη ειναι προσωπικη μου αποψη και εξακολουθω να πιστευω οτι ειναι απο τις μεγαλυτερες metal μπαντες ever με τεραστια προσφορα.
Απλα πλεον μαλλον δεν το χουν το αθλημα... Τουλαχιστον οχι για τα δικα μου γουστα...