Οκ, πάμε πάλι από την αρχή γιατί κλασικά έχουμε φορουμοπαρεξήγηση.
Freemind, δε λέω τίποτα περί απαγόρευσης γνώμης κλπ κλπ για όνομα του Αλλάχ. Και βασικά διαβάζω το ποστ μου τόση ώρα για να δω που κατακρίνω την κριτική και ειδικά την αρνητική κριτική. Ίσα ίσα την επικροτώ. Λέω ότι τα κλασικά flameοtrolloσχόλια έχουν κουράσει και είναι ΠΑΝΤΟΥ σε ΟΛΟΚΛΗΡΟ το ίντερνετ και σαφώς ΔΕΝ αποτελούν κριτική. Αποτελούν σχόλια.
Τα χάλια των μετάλλικα τα ξέρουμε εδώ και χρόνια. Από το '99 συγκεκριμένα που κατέληξαν ότι θα το ξεφτυλίσουν τελείως.
ΑΛΛΑ: Είναι κοινή γνώση ρε παιδιά, φτάνει.
Προς θεού πείτε ό,τι θέλετε. Θα έχουμε ένα νεκρό θέμα που θα λέει τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια. Δε το βαριέστε; Δε βαριέστε πραγματικά να διαβάζετε "ε οι μετάλλικα εκείνο", "ε οι σλιπνοτ το άλλο" και τα συναφή; Από απόψεις αυτού του είδους πήξαμε.
Όταν λέω suck it up προσπαθήστε να δείτε πίσω από το suck it up και όχι ότι ντε και καλά είμαι φασίστας και θέλω να το βουλώσετε. Ούτε fanboy βασικά γιατί και κάτι τέτοιο ειπώθηκε παραπάνω.
Ο δίσκος είναι έξω, οι μετάλλικα έχουν άλλη μια πατάτα στο ενεργητικό τους σε ένα ντελίριο δημιουργικότητας που το πιο πρωτότυπο που κατάφερε ο Lars ήταν να μην έχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ενδιαφέρον beat (μα πως το κάνει αυτό;

)
Και βέβαια suck it up, και να σας πω και γιατί; Μην το αγοράσεις. Απλά. freemind, αν το "suck it up" δε λειτουργούσε, η μουσική βιομηχανία δε θα υπήρχε. Όλα τα ρουφάμε, θέλουμε δε θέλουμε. Το 'βγαλαν, είναι στα δισκάδικα, στα itunes, στα κινητά μας και τα συναφή. Και μια μπάντα του οικονομικού επιπέδου των μετάλλικα (είναι πολλά τα λεφτά Λάρη...) δεν έχει και ανάγκη από τα δικά μας χρήματα.
Καλώς ή κακώς στα live τους θα παίζουν τα κλασικά, '81-'91 όπως κάνουν χρόνια τώρα και όχι τη λουλού. Στην τελική μην πας στο Live. Αλλά δεν. Το καταπίνεις και λες θα πάω να δω μετάλλικα έστω και τώρα.
Έτσι τους δίνεις τον αέρα να τα κάνουν όλα σκατούλες.
Ίσως δεν γίνομαι κατανοητός γιατί είμαι άνθρωπος που πιστεύει ότι αν ήμασταν σε μια παρέα τώρα και κάποιος ανέφερε το LULU θα τον κοιτούσαμε απλά και δε θα λέγαμε τίποτα. Το βλέμμα αρκεί.
Μέχρι τη στιγμή που κάποιος θα αναλάμβανε με επιχειρήματα να μιλήσει για το δίσκο. Να κουτσομπολεύω τους μετάλλικα μου φαίνεται οικτρό. Καλύτερα να μείνω έγκυος από 3D τσόντα.
rodort1 ήσουν ευπρεπέστατος, κανένα πρόβλημα. Εγώ συγγνώμη αν σε πρόσβαλα. Άλλο εννοούσα και κλασικά άλλο καταλάβαμε.
Και κάτι τελευταίο: Επειδή γράφω κριτικές και είχα την τύχη να δημοσιεύσω μερικές, ξέρω πάρα πολύ καλά τι θα πει κριτική και τι όχι. Οπότε ας το αφήσουμε εδώ freemind.
@ Υ.Γ.1: Γάμησε τα. Θυμάμαι όταν πρωτοάκουσα το One και διάβασα στίχους δάκρυσα. Όταν έβγαλα το πρώτο σόλο του fade to black ένιωσα ένας μικρός θεούλης

Και όταν κατάφερα να παίξω και να τραγουδήσω (ταυτόχρονα ως rhythm guitarist) Sad but True και Nothing Else Matters.... ευτυχία. Αλλά διαφωνώ με το περί αντίκτυπου που έγραψες. Πλεόν δεν ξέρω ποιος τους παίρνει στα σοβαρά.
@Υ.Γ.2: Δεν πρόκειται να επηρρεάσει μια κουβεντούλα μας τα ιερά σόλο! Δεν είμαι αρχ**ι