πηρα την κιθαρα στα χερια μου και το αποτελεσμα ειναι αυτο που περιμενα!πετυχε ο συνδυασμος των μαγνητων που θα πλαισιωναν τον x2n!ο τεχνικος εκανε πολυ καλη δουλεια στο σερβις!καλο action και σωστες αρμονικες,σωστες ρυθμισεις στους μαγνητες.η κιθαρα εχει φοβερο ηχο!ο fast track 1 στην μεση κανει πολυ καλη δουλεια.ειναι ζεστος ο ηχος του και μπορω να παιζω και ρυθμικα μερη και να τον χρησιμοποιω και σε μελωδικα σολο.εχει παρα πολυ καλο sustain.και ο d activator αν και δεν εχει τον ζεστο ηχο του paf pro,εχει εναν πεντακαθαρο ηχο,βγαινει πολυ μπροστα για neck και ειναι επισεις καταλληλος για shredding!με πολυ καλο sustain!εχει παρομοια εξοδο με τον x2n.καταφεραμε να πετυχουμε μια ισορροπια στις εντασεις μεταξυ των μαγνητων.μεχρι και και ο x2n ακουγεται πολυ καλυτερα...ειναι πιστευω παρα πολυ καλη επιλογη των συγκεκριμενων για metal!αν και το feedback δεν το διορθωσαμε...ισως τελικα να παιζει ρολο η πολυ υψηλη εξοδος του x2n.δεν μπορουμε να τα εxουμε και ολα!ευχαριστω τον vasili 7 που ασχοληθηκε με το θεμα μου και που με επεισε να κρατησω τον x2n.αδικως εχει φαει τοσο κραξιμο αυτος ο μαγνητης...αν τον ρυθμισεις καταλληλα,σπερνει!σε οσους εχουν σκεφτει να αλλαξουν μαγνητες στις κιθαρες τους και δισταζουν,μπορω να πω με σιγουρια οτι αξιζει τον κοπο!αν τουλαχιστον δεν κοστιζει η κιθαρα πανω απο 1000 και βαλε ευρω,που κι εγω θα το σκεφτομουν να της κανω μετατροπη,και ειναι μεσαιου κοστους κιθαρα δοκιμαστε αφοβα!μεγαλη διαφορα!γιατι αυτο που καταλαβα ειναι οτι αν και ολα παιζουν ρολο,ισως τελικα τον σημαντικοτερο ρολο,περισσοτερο κι απ τα ξυλα,τον εχουν οι μαγνητες!αλλαζει ο ηχος.αλλη κιθαρα!συντομα θα ανεβασω και φωτογραφιες στις οποιες φαινεται και ποσο καλη δουλεια εγινε με το ελαχιστο σκαψιμο για την τοποθετηση του μαγνητη.καλο πασχα!