Οχι... Σε καμια περιπτωση... Ειδικα ο Οικονομακης αν πας, κανει και φοβερη δουλεια και εχει διαφορα υλικα να δουλεψει, απο πολυ λεπτα (σε στρωση) βερνικια και χρωματα να διαλεξεις. Μαλιστα απο οσο ξερω δεν δουλευει με πολυεστερα που ειναι και η κατεξοχην "χοντρη" βαφη και βερνικι, που θα μπορουσε καποιος να πει οτι "στραγγαλιζει" τον φυσικο ηχο του οργανου (προσωπικα δεν το πιστευω αυτο ετσι κι αλλιως, αλλα λεμε τωρα).
Παντως οτι ζημια και να ταν, φτιαχνεται... Δες και στο site στις επισκευες, διαφορες φωτο για να καταλαβεις για τι μιλαμε...
Εγω του χω δωσει εδω και πολυ καιρο μια Yamaha RGX για πληρη ανακατσκευη... Επρεπε να ξυσει ΟΛΗ την κιθαρα, να την κατεβασει στο σωμα σε υψος, να της βαλει καινουριο καπακι απο quilt maple, να της κανει triple stain και μετα να την βαψει και να την βερνικωσει, αλλαξα μαγνητες, τρεμολο, ηλεκτρικα, ουσιαστικα τα παντα, εκτος απο το βασικο σχημα της κιθαρας και τα βασικα της ξυλα. Τον ιουλιο θα ναι ετοιμη (θα ανεβασω και φωτο και review). Η δικια μου περιπτωση ηταν πολυ πολυ δυσκολη (μιας και ηταν και neck through η κιθαρα και για να βαλεις νεο καπακι χωρις να φυγει ο λαιμος ειναι μεγαλο πακετο) και ετσι περιμενω πολυ καιρο να τελειωσει, αλλα το αποτελεσμα ειναι κορυφαιο απο οσο εχω δει μεχρι τωρα...