Wahoooooo!!!!!!
ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑ ΜΑΣΤΟΡΑΣ!!!!!!!
Βέβαια το "απόλυτο" (if you get what I mean) βήμα είναι το wetsanding και θα το καταλάβεις στο τέλος...
Πάμε τώρα στα "δύσκολα". Όπως λέει ο σοφός m@ster k@frer είσαι ένα βήμα από την απόλυτη επιτυχία ή την απόλυτη καταστροφή!!!!
Το 2Κ το ρίχνεις ανά 10-15λεπτο με λεπτές στρώσεις για να μην τρέξει. Θα δείς ότι δεν χρειάζεσαι πάνω από μίας μέρας χέρια...
Εάν δεν έχεις σκόνες, λογικά, θα έχεις ένα ωραίο γυαλιστερό αποτέλεσμα...ΑΛΛΑ...πρακτικά, το γυάλισμα που βλέπουμε στις "καλές" κιθάρες δεν το κάνουν τα λούστρα, αλλά το γυάλιμα...που στην ερασιτεχνική μας περίπτωση, είναι δύσκολο...Εξηγώ...
Μετά το 2κ, όπως λέει ο m@ster k@frer, χρειάζεσαι απαλό τρίψιμο με βρεγμένο χιλιάρι (wetsanding) για να φύγουν οι τελευταίες σκόνες και να γίνει απόλυτα λείο. Εάν το κάνεις, θα δείς ότι η όψη "θαμπώνει" λίγο-λογικό- γιατί η πολυουρεθάνη βγάζει μία λεπτή άσπρη σκόνη. Το επόμενο στάδιο για να επιτευτεί η γυαλάδα είναι κρέμες γυαλίσματος και βούρτσες. Και εάν βρείς τέτοια κρέμα (πάς εκεί που βάφουν αυτοκίνητα και σου δίνουν λίγη για να μην αγοράζεις)...το πρόβλημα είναι οι βούτσες. Εγώ έχω αγοράσει μία περιστροφική από το Praktiker για 25 ευρώ...αλλά σε καμμία περίπτωση δεν φτάνει το αποτέλεσμα από τις Κακανιάριες βούτσες (άσε που ο Κώστας χρησιμοποιεί 3 ειδών κρέμες αλλά δεν ξέρω λεπτομέριες)...είναι οι βούρτσες με τις πίτσες!!!!
Στη θέση σου δεν θα έτριβα το 2Κ για να μην χάσω τη γυαλάδα. Απλά θα προσπαθούσα να μην πέσουν σκόνες...
Κανένας άλλος καμμιά άλλη ιδέα?
Κάτω σου δείχνω τις βούρτσες με τις πίτσες

ΠΡΟΣΟΧΗ. Θέλεις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μία εβδομάδα ηρεμίας του οργάνου μετά τα λούστρα πρίν κάνεις οτιδήποτε. Μην σε ξεγελάσει η "σκληρή" όψη του. Εάν αντέξεις και 2, ακόμα καλύτερα.