γεια σας παιδια
θελω να μου πειτε κανενα μυστικο....καμια ασκηση....και γενικα κατι που θα με βοηθησει να εξασκηθω και να μαθω να shreddαρω...........ειμαι προθυμος να αφιερωσω μπολικο χρονο ετσι ωστε να βελτιονομαι μερα με τη μερα...... ........στην αρχη το shredding δεν μου αρεσε καθολου αλλα οταν εμαθα τον buckethead αλλαξα γνωμη και αρχισα να θελω και γω http://www.youtube.com/watch?v=_PsxU6G0rew
p.s: παιζω καθημερινα κλιμακες ματζορε 2 οκταβες.......βαζω τον μετρονομο στο prestissimo (200-208) και μπορω να πω οτι παιζω με ανεση (
) σε τετοιο ρυθμο και δεν νομιζω οτι βοηθαει
Λοιπον αφου λες οτι εχεις χρονο ακου τι θα κανεις:Παιρνεις το speed mechanics for lead guitar του Troy Stetina και το ακολουθεις ευλαβικα.Αυτο σημαινει οτι δεν θα επιλεγεις εσυ τι ασκησεις θα κανεις απο κει η με ποιο τροπο θα τις κανεις...θα ακολουθεις οτι λεει κατα γραμμα.Θεωρησε τον εαυτο σου χαζο και ριξε τον εγωισμο στην ακρη και κανε οτι σου λεει.....με αυτο το τροπο θα μαθεις τεχνική καλη σιγουρα.
Επισης μερικα γενικα πραγματα για shredding:Μαθε για οικονομια κινησης...που σημαινει γρηγορος γινεσαι μονο οτι μαθεις να μη κανεις περιττες κινησεις αλλα και να εισαι απολυτα χαλαρος.O buckethead ( και καθε καλος τεχνικος κιθαριστας) οταν τον βλεπεις να κανει αυτα τα super γρηγορα runs να ξερεις οτι δεν σφιγγεται καθολου μα καθολου απολυτα χαλαρος και in control.
Παιζε με πολυ σκληρες πενες στριβοντας τις κατα 45 μοιρες περιπου ωστε να γλυστρανε πανω στις χορδες και οχι να αγγυλωνουν.....επισης οταν κρατας την πενα την σφιγγεις μονο οσο χρειαζεται για να μη σου πεσει απο το χερι...οχι παραπανω γιατι εξοστρακιζεται διαφορετικα...
Εισαι ετοιμος λοιπον ..το μονο που μενει ειναι ωρες εξασκησεις πανω σε αυτα...και το βιβλιο του stetina ειναι λιρα εκατο....ο καλυτερος δασκαλος μακραν.