edit:για δώσε σχεδιάγραμμα απο την made in china (by TEAC μακριά απο μας) tascam να δω πώς τα πάει ψηλά. Για να μην μιλήσω για την m-audio (VIA inside) τον 60€ δεν υπάρχει περίπτωση αυτο το πράμα να εχει καλύτερο σχεδιάγραμμα απο την audigy, να έλεγες fast track pro και πάνω να πω ΟΚ. Ασε για τις lexicon κανε μια ερεύνα αγοράς ή googl-αρε και θα μάθεις οτι διαλύονται απο μόνες τους αυτές. Εχω κάνει το προηγούμενο 2 μηνο μια ερεύνα για εναν ανιψιό μου (μπορεί να σου το επιβεβαιώσει) και έλιωσα στο διάβασμα στο νετ, κρητικές, τεχνικά, drivers ktl οτι θες. Καταλήξαμε οτι δεν αξίζει να πάρεις κατι φθηνότερο απο την m-audia fast track pro ή την ediron ux25 αν θυμάμαι καλα, οτιδήποτε φθηνότερο είναι για κλάματα...
Δημητρη, οταν εγω σε παρακαλουσα για tech spec, εσυ μου απαντουσες ο,τι ηθελες!
Κι ενω συναδελφος σου, σου λεει πως δεν ειναι τα πραγματα οπως τα λες, εσυ συνεχιζεις να εκτιθεσαι και να προσβαλεις τον επαγγελματικο κλαδο που υπηρετεις.
Μετα απο τοση ερευνα, με πληρη αγνοια τελικα του τι επρεπε να κοιταξεις, κατεληξες πως καλυτερα να παρεις μια Creative απ'ο,τι μια Lexicon ή μια Tascam?
Εσυ δημιουργεις απολυτες αποψεις βαζοντας τη λεξη "αποκλειεται" σε καθε προταση σου, χωρις να ξερεις!
Ειλικρινα, μετα απο τοσα χρονια στο kithara, πιο στενομυαλο και ημιμαθη ανθρωπο δεν εχω δει. Και το χειροτερο ειναι πως μεσω μπλοφας ( του στυλ "κατσε να φερω τους επαγγελματιες να σου εξηγησουν"...ενω αργοτερα τους βριζεις αφου ειναι ηχοληπτες ) πας να αποδειξεις κατι που δεν αποδεικνυεται!
Πραγματικα, κουραστηκα να μιλαω. Ο,τι ειχα να πω, το ειπα. Οι δικες μου γνωσεις τεθηκαν επι ταπητος, αναλυθηκαν μεχρι εκει που δεν παει κι ελπιζω να ωφελησουν οσους θελουν να ωφεληθουν.
(α και θελω σχεδιάγραμμα να αποδεικνύει οτι αυτές που λες ειναι καλύτερες οτι είναι
μαγκα
με την ησυχία σου ε? )
Ενω εσυ οταν ζητησα της Creative και της EMU μου εδωσες?
εσυ προτεινες behringer ρε
, σφύρατο λεμε τελείωσε, ρεζίλη γίνεσαι,
Που προτεινα behringer?

Για δειξε μου σε quote ποτε σε αυτη τη συζητηση προτεινα Behringer