Θα παρακαλούσα κάποιον mod να το μεταφέρει στο πρώτο ποστ γιατί εγώ δε μπορώ να το κάνω edit. Ευχαριστώ προκαταβολικά
Έχει αποφασιστεί να αυτοσχεδιάσουμε πάνω στο εξής backing track :
http://www.box.net/shared/kxiyqd9mz5xlqii0nedtΔεν είναι υποχρεωμένος κανείς να ακολουθήσει το θέμα του τραγουδιού αλλά ούτε και υποχρεωμένος να μην το χρησιμοποιήσει ως βοήθεια.
Κάθε κύκλος είναι
0:32 δευτερόλεπτα και ορίστηκε ελάχιστη διάρκεια:
2 κύκλοι, μέγιστη: 3 κύκλοιΛήξη προθεσμίας: Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2011Το λοιπόν, οι συμμετοχές μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής:
(εμφανίζονται με εντελώς τυχαία σειρά και δίπλα στο όνομα όσον έχουν στείλει θα τοποθετείται αστεράκι)
vagtanplanzeoyhot_sauceΥπνοβάτης...fourierarmagedon *((Korgy))Συμμετοχή έκπληξη!ΤheVrachnoprofitertruepiece1) Τι να στείλουμε;Στέλνετε μαζί και το backing track και το σόλο, απόλυτα συγχρονισμένα για να έχω μια ιδέα του πως το φαντάζεστε και να μην τα κάνω σαλάτα!
Στέλνετε επίσης και το σόλο ξεχωριστά, μοναχούλι του.
2) Πως τα στέλνουμε;Είτε στο email μου που θα το πάρετε με ΠΜ γιατί αυτό που έχω στο profile ΔΕΝ δουλεύει, είτε με ΠΜ και λινκ από filehosting υπηρεσία. Όσοι δεν έχετε δοκιμάσει το box.net να το δοκιμάσετε το προτείνουμε οι μουζικάντηδες εδώ
3) Χρειάζεται να φτιάξω τον ήχο μου;Εδώ θα ήθελα την προσοχή σας. Όποιος θέλει μπορεί να πειράξει τον ήχο του (κάνοντας χρήση EQ, comp και τα συναφή) στο κομμάτι που θα μου στείλει και θα περιέχει και το backing track αλλά και το σόλο. Υπάρχει περίπτωση η μίξη να καταστρέψει τον ήχο που φτιάξατε και να θέλει ξανά ρεγουλάρισμα. Θα προτιμούσα να έρθουν σε μένα καθαρά αρχεία σόλο, χωρίς επιπλέον πειράγματα.
(Μιλάω μόνο για μίξη, όχι και για ηχογράφηση)
Μπορείτε επίσης να μου στείλετε και τυχόν προτεινόμενες ρυθμίσεις σε EQ, και τα σχετικά ώστε να τα τζολέψω εγώ αν πάνε όλα στραβά και να είμαι κοντά σε αυτό που φανταστήκατε.
4) Θα βάλεις χειροκροτήματα ανάμεσα στα σόλο; Όπως είχαμε κάνει στο μέταλ σολίδι;ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!Y.Γ. Συγχωρέστε με, ξέρω ότι δε μιλάω σε καθυστερημένους αλλά έτσι αναλυτικά δε θα μπερδευτεί κανένας πιστεύω. Είμαι ανοιχτός σε απορίες, προτάσεις, γκρίνιες, δωροδοκίες και τα συναφή...