LOL, thanks dio! Ναι, το είχα πει (αστειευόμενος!) όταν είχα διαπιστώσει ότι είχα χάσει οριστικά τον ενθουσιασμό μου για την κιθάρα (κάτι που κάποτε πίστευα ότι δεν θα γίνει ποτέ), σε συνδυασμό με την συμμετοχή μου σε εκείνο το jam, που μου έδειχνε πόσο "out of track" ήμουν χωρίς να το έχω καταλάβει. Με την βοήθεια του forum (διαβάζοντας σχόλια, ακούγοντας δημιουργίες των μελών, συμμετέχοντας στα jams) έχω βρει (?) κάπως τον δρόμο μου. Το σίγουρο είναι πάντως, πως, αν και την κιθάρα δεν σκοπεύω να την πουλήσω

, η μόνη μου ενασχόληση μου με αυτή εδώ και πολλούς μήνες είναι σχεδόν αποκλειστικά για την συμμετοχή μου στα jams του kithara!
@armagedon
Είχε γίνει μία παρόμοια προσπάθεια σε ένα thread στις "Συνεργασίες Μελών", η οποία νομίζω (δεν την παρακολούθησα) έμεινε στην μέση. Η αίσθηση μου είναι πως μόνο αν έχεις μία γερή "βάση" για το κομμάτι μπορεί να προκύψει ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα με συνεισφορά από διάφορα μέλη. Ξεκινώντας από ένα riff ή μια μελωδία, χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, κυρίως από άποψη συντονισμού. Βέβαια, δεν έχεις τίποτα να χάσεις αν ανοίξεις ένα νέο thread, μπορεί (και μακάρι) να διαψευσθώ.