Καλησπερα και παλι,
Εχω μια απορια και θα ηθελα να την μοιραστω μαζι σας.
Οπως σας εχω πει, εχω μια ακουστικη κιθαρα. Ειναι στυλ ovation, το τυμπανο δηλαδη ειναι κουρμπαριστο και δεν εχει τρυπα στο κεντρο. Μοιαζει με την φωτογραφια του link που βαζω παρακατω:
http://www.ovationguitars.com/guitars/product/adamas_2081WTΗ μαρκα της ειναι Boheme. Δεν την γνωριζω την μαρκα να σας πω την αληθεια. Μου την πηρε ενας φιλος, στον οποιο εδωσα μια Ultra, που ηταν κι αυτη στυλ Ovation. Τεσπα. Λεπτομερειες.
Η ερωτηση μου ειναι αν εχει δοκιμασει κανεις σας να βαλει χορδες απο ηλεκτρικη κιθαρα και αν υπαρχει "προβλημα" ποιοτητας.
Το σκεφτομαι να σας πω την αληθεια γιατι θελω και να παιζω τα κλασσικα κομματια που παιζει μια ακουστικη αλλα και να μπορω να κανω και κανενα σολακι και να μπορω να κανω και τα bendings πιο ευκολα και να μην μου κοβονται τα δαχτυλα.
Ο δασκαλος μου το εχει κανει αυτο στην ακουστικη του και μου προτεινει να το κανω και γω.
Θα μου πεις τωρα: Ρε φιλαρακο, παρε και μια ηλεκτρικη κιθαρα να κοπανιεσαι οσο θες. Εχετε απολυτο δικιο, αλλα αν μπορει καποιος να μου δωσει τα χρηματα για να εχω δυο κιθαρες, ευχαριστως να το κανω.
Μια σκεψη που εκανα ειναι να μιξαρω τις χορδες. Δηλαδη τις χορδες Μι-ΛΑ-ΡΕ να τις εχω απο ακουστικη κιθαρα και τις χορδες ΣΟΛ-ΣΙ-ΜΙ απο ηλεκτρικη.
Αυτα. Σας ευχαριστω για τις οποιες συμβουλες. Ξερω οτι μπορει μερικοι να γελατε, αλλα σ ελευθερη χωρα ζουμε, οτι θελουμε κανουμε!!!!