sonap2 φυσικά και μπορείς να παίζεις από τον υπολογιστή, κι εγώ και μερικά ακόμα άτομα από το φόρουμ παίζουμε αποκλειστικά στον υπολογιστή.
Η καλύτερη λύση όπως είπε κι ο Βραζίλης είναι το audio interface και μια νορμάλ περίπτωση είναι αυτή ας πούμε. Γίνεται να συνδεθείς στο mic ή στο line in του υπολογιστή αλλά το λιγότερο που θα συμβεί, θα 'ναι να 'χεις αρκετό θόρυβο.
Εγώ δεν παίζω στον υπολογιστή, αλλά ηχογραφώ με μικρόφωνο και έχω σημαντικά προβλήματα.
Συχνά δεν μου το αναγνωρίζει και επιλέγει το ενσωματωμένο μικρόφωνο του λάπτοπ. Πηγαίνω στο εργαλείο "Συσκευές Εγγραφής" επιλέγω το εξωτερικό μικρόφωνο κλπ, πατάω ΟΚ, επιστρέφω στο Cubase δεν το δέχεται. Ξαναπηγαίνω στο μείκτη, βλέπω μου το χει κάνει mute.
To κάνω unmute, πάω να γράψω, πάλι πρόβλημα. Ελέγχω, βλέπω ότι μου χει κάνει πάλι προεπιλογή μόνο του το μικρόφωνο της κάμερας. Μετά ξενερώνω και δεν γράφω, κι αυτό έχει συμβεί συχνά. Άλλες φορές όλα μέλι γάλα, αλλά πού και πού με δαιμονίζει.
Παίζεi να είναι προβληματικό το line in; Ή το μικροφωνάκι;(philips της πλάκας). Έχει νόημα να πάρω κάτι σαν αυτό που έχει στο quote;
Ή εξωτερική κάρτα;