Αποστολέας Θέμα: Solid state για Live  (Αναγνώστηκε 11212 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος φεντεράκιας

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
Απ: Solid state για Live
« Απάντηση #25 στις: 28/08/12, 19:03 »
Στο μυαλό μου έρχεται η μοναδικη επιλογή roland cube 80xl. To ενισχυτακι απλα τα σπαει.Ειναι κατα την  γνωμη μου ο καλυτερος solid state της αγορας.Ο τυπος απτο μουσικοραμα παιζει σε μαγαζι μαυτον.Εγώ εχω εναν cube20xl και παιζω τα παντα απο σουπερ κλιν μπλουζ και κλασικ ροκ σε χεβι μεταλ και θρας.Οσο για το καθαρό του καναλι είναι βασσισμενι και εξαιρετικα κοντα ηχητικα στον θρυλικο roland jazz chorus 120. Kanei thn strat μου να ακουγεται εξαιρετικα και συνεργλαζεται αψογα με πεταλακια.Όλοι οι άλλοι ενισχυτες οπως fender mustang vox vt peavey banditt ειναι κατα την γνωμη μου δευτεροι(οχι κακοι αλλά οι ρολαντ εχουν φοβερη τεχνολογια να φανταστείς τα βρωμικα του ειναι ειναι θρυλικα boss πεταλακια οπως ds1,mt2 . Mαλιστα ενα πεταλακι της boss ειε πρωτοεμφανιστει σε εναν roland cube).Kι ετσι για να δεις τι εστι roland :

CUBE XL Series Guitar Amplifiers: CUBE-40XL & CUBE-80XL

Αποσυνδεδεμένος ΡιχάρδοςΜαυροπερισσότερος

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • Το να υπάρχει μονάχα, πάντα του ήταν λίγο.
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: 28/08/12, 20:11 »
Για χρήση με πεταλιέρα μάλλον δεν ενδείκνυται... ::)

Αποσυνδεδεμένος φεντεράκιας

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: 29/08/12, 11:19 »
Ισα ισα που ενδυκνειται για χρηση με πεταλακια.Αν δεις στο γιου τιουμπ ο τυπος που δοκιμαζει τα μπος πεταλακια χρησιμοποιε εναν jazz chorus 120 .O ηχος καπως ετσι θα ειναι.Καλα δεν συκρινεται η ποιοτητα του ενος με του αλλου (μιλαμε για 500 Ε  διαφορα),αλλα πιστεψε με ηχητικα καπου εκει κινεισαι!Παντως, οι τρανζιστορατοι δεν φημιζονται για τησθνεργασια τους με πεταλακια!

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #28 στις: 29/08/12, 11:25 »
Παντως, οι τρανζιστορατοι δεν φημιζονται για τησθνεργασια τους με πεταλακια!

δεν ισχύει για όλους αυτό....

Αποσυνδεδεμένος vagtanplan

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • My name is TONIC.....Pentatonic .....!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: 29/08/12, 11:46 »
Να παίζει το τρανζίστορ - Μαρινέλλα

Βαλε λαμπα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.............!!!!!  :P :P :P :P :P :P :P
Χαου μπλου κεν γιου γκετ.....

Αποσυνδεδεμένος kkmspm (φλουτσ)

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Black Body Radiation
« Απάντηση #30 στις: 29/08/12, 12:48 »
φιλε μου για την χρηση που τον θες (midi πεταλιερα) το πρωτο που πρεπει να σε ενδιαφερει ειναι να εχει fx loop μιας και μονο εκει θα παρεις "αχρωματιστο" ηχο χωρις την μεσολαβηση του pre amp, μετα πρεπει να δεις τα watt που θες, το μεγεθος(εσυ θα τον κουβαλας) και τελος αν θες να παιζεις και direct χωρις το guitar synth να δεις αν σε καλυπτει ο ηχητικος του χαρακτηρας.

δεν εχει νοημα να βαζεις την πεταλιερα (midi, προενισχυση, πολυεφε) μπροστα απο amp. οτι και να κανεις παντα θα σου παραμορφωνει τον ηχο η προενισχυση, γι'αυτο και το loop ειναι μονοδρομος....

Αποσυνδεδεμένος nikolas32

• Περαστικός
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: 02/09/12, 01:31 »
+1 για fm212r
the tone is out there....