Προχτες εκει που γυρναγα απο την δουλεια ειπα να παω να χαζεψω καμια κιθαρα και να πω μια καλησπερα στα παιδια του Arco.....τι το θελα....
Μπαινοντας πεφτω επανω σε ενα σετακι Soldano & Marshall....λεω οκ ...χαλαρα....
Μιλοντας με τον Δημητρη μου λεει ειδες τι εχω εκει ....και μου λεει την ιστορια του συγκεκριμενου ενισχυτη ...
Ειναι λοιπον χειροποιητος (ουσιαστικα ειναι δυο τεμαχια ιδια με τις καμπινες τους EV μεγαφωνα) απο τον ιδιο τον Soldano...ο οποιος τους εστειλε στον Clapton αρχικα για δοκιμη και προεκυψε τελικα να γραψει με αυτους το Road to Escondito...(αν θυμαμαι καλα μεσα στην ζαλουρα που εφαγα χαχαχαχα)...
Επειδη λοιπον ξετρελαθηκε ο Clapton με τον ηχο αυτο....ζητησε απο τον μεγιστο Peter Cornish να του κανει το πακετο αυτο συναυλιακο....και ετσι κ εγινε...με αυτους του ενισχυτες λοιπον ο Clapton εκανε και παρα πολλες συναυλιες μεχρι που αποφασισε να πουλησει οοοοολο το συναυλιακο του rig (οπως συνηθιζει αλλωστε) και να δωσει τα κερδη σε φιλανθρωπιες...
Ετσι λοιπον οοοολο το rig και μιλαμε απο μπριζα και flight case μεχρι και τα πεταλια που χρησιμοποιουσε ο Clapton πουληθηκαν σε δημοπρασια εναντι ?0.000 ευρω και αυτη την στιγμη βρισκονται στην συλλογη Ελληνα ο οποιος αγορασε ολο το πακετο !!!
Ενα μερος του λοιπον ειναι αυτο στις φωτος.....
Σας παραθετω και την αλληλογραφια του Cornish σχετικη με το σετ απ των ενισχυτων για μελετη....
Ελπιζω να σας αρεσει και να το βρειτε ενδιαφερον......
https://www.box.com/s/8d2ab0249ae75c25320f