ανάμεσα στον ashdown και στον peavey?
:/
έχω gibson les paul και με νοιάζει H ογκώδης βρωμιά
και όχι το thrash-οειδές distortion!..... η αγορά θα γίνει τις επόμενες μέρες
και καμπίνα θα αγοραστεί μετά. Λόγω δυσκολίας των καιρών θα πάω σε κάποια φθηνή 2x12 Bugera
ή κάτι παρόμοιο.
Με τον Peavey Valveking έπαιζα για χρόνια μιας και τον έχει φίλος και προβάραμε με αυτόν!πολύ καλός για τα λεφτά του,με όμορφα καθαρά και επιλογή bright που του έδινε πιο καλό σκάσιμο κ πρίμα,αλλά και δυνατό distortion κανάλι,που με το reverb στο 2 που το χρησιμοποιούσα,ήταν πολύ γεμάτος και όσο μπάσσος έπρεπε!
Με τον Fallen Angel αλλά με την combo έκδοσή του είχα παίξει σε ένα λάιβ.Έπαιζα με την κιθάρα που έχω και τώρα,αλλα με EMG και συγκερκιμένα τον 60 στο neck.Θυμάμαι τον βρήκα απίστευτα μπάσσο στον ήχο!Έπαιξα τελικά με τον EMG 81 στη θέση bridge,τα μπάσα 0,τα μεσσαία στο 4 και τα ψηλά στο 8,και πάλι δεν μπορούσα να με ακούσω καθόλου!Ίσως έφταιγε και ο χώρος αλλά δεν μου έκανε καλή εντύπωση.Θα σου πρότινα τον Valveking,όπως και να ψάξεις για καμιά 2x12 καμπίνα στις αγγελίες καθώς εκεί μπορείς να βρείς πολύ καλύτερη λύση από τις όχι και τόσο καλές καμπίνες της Bugera!Η 4x12 που έπαιζα για καιρό δεν μου άρεσε ποτέ,ενώ οι ενισχυτές της είναι πολύ καλοί!