Μα και της axetec είναι παρόμοιο οπότε θα έχει το ίδιο πρόβλημα... Αν ααναλύσεις το σχέδιο θα παρατηρήσεις ότι το σήμα δεν ελέγχετε από τα volume pots. � άνε κατευθείαν στην έξοδο ενώ θα έπρεπε να πέφτει στη γη από ρυθμιση του pot για να ελέγχει την έξοδο....
Δεν μπορώ να φανταστώ ότι ένα τέτοιο wiring καταργεί τα volume pots(και στους 2 μαγνήτες κανει το ίδιο)
Λάθος δεν νομίζω ότι έχω κανει μιας κι δουλεύουν σωστά τα push / push ηχητικά. Θα κάνω την τραμπα και θα επανέλθω...
Δεν έχει πρόβλημα της Axetec, ούτε του Duncan, έχω κάνει και τα δύο wiring κατά καιρούς, μια χαρά δουλεύουν. Τα volume δεν καταργούνται, μια χαρά volume είναι.
Αν προσέξεις το σήμα από τους μαγνήτες πάει στο μεσαίο ποδαράκι και στην έξοδο από το ποδαράκι 1. Ειδικά του neck μαγνήτη φαίνεται ξεκάθαρα ότι πάει στο μεσαίο, του bridge πάει στο μεσαίο αφού περάσει από το push pull. Αυτό δεν είναι λάθος και λειτουργεί σαν volume, τέρμα από τη μία πλευρά (μηδέν) γειώνεται και τέρμα από την άλλη έχεις full σήμα.
Ξανατσέκαρε τις συνδέσεις σου και πρόσεχε στα σχεδιαγράμματα δεν είναι όλα τα push pull στην ίδια φορά, τα δύο είναι ανάποδα. Θα σου πρότεινα να αντιγράψεις τις Axetec που φαίνεται πιο ξεκάθαρα η φορά τoυ κάθε push-pull.