Έχω το ίδιο τρέμολο στην RG370DXZ.
Την κιθάρα την έχω κάτι λιγότερο από έναν χρόνο. Παίρνοντας την κιθάρα την ίδια στιγμή άλλαξα και χορδές και παρατήρησα ότι μου το έκανε κι εμένα αυτό.
Δεν έδωσα ιδιαίτερη βάση, καθώς δε χρησιμοποιώ ιδιαίτερα το τρέμολο.
Το είχα ξεχάσει τελείως, μέχρι την στιγμή που διάβασα το thread και λέω ωπ, για να δοκιμάσω.
Παρατήρησα λοιπόν ότι πλέον δεν μου το κάνει καθόλου.
Αυτό που άλλαξε στον τόσο καιρό είναι:
1. Οι χορδές μου παλιώσανε περισσότερο (έχω μια μανία να αλλάζω πολύ συχνά και να ΜΗΝ τις τεντώνω ιδιαίτερα στην αρχή).
2. Χρησιμοποίησα λίγο παραπάνω το τρέμολο.
3. Κάποια στιγμή στο ενδιάμεσο, είχα κάτσει και της είχα βελτιώσει λίγο το setup.
Πάντως, νομίζω ότι αν πιάνουν λίγο τα χέρια σου, δεν είναι δύσκολο να το λύσεις το τρέμολο, να τα βγάλεις όλα να τα καθαρίσεις και να τα ξαναδέσεις.
Μέχρι στιγμής πάντως, όσο και αν τη σκίζω (προσπαθώντας να επαναλάβω το "πρόβλημα"), δεν χάνει ούτε ένα Hz. ΟΚ, είμαι υπερβολικός, αλλά είχε πλάκα
Εdit1:
By the way, το τρέμολο σου είναι σφιγμένο; Αν είναι ίδιο με το δικό μου, έχει 2 βίδες (allen), που σηκώνουν/χαμηλώνουν τη γέφυρα. Μέσα σε αυτές έχει άλλες δύο βίδες (πάλι allen) οι οποίες κλειδώνουν τη γέφυρα. Ρίξτους ένα τσεκ ότι είναι σφιχτές (προσοχή: πρώτα βιδώνουμε ή λασκάρουμε τις μέσα και μετά τις έξω).
Edit2:
Αυτές τις βίδες λέω. Όχι ότι θα είναι αυτό, αλλά απόκλεισε ένα ένα τα σενάρια...
Edit3:
Εδώ θα βρεις όλα τα ανταλλακτικά που υπάρχουν (χρήσιμο, γιατί τα ψάχνεις μετά παντού με το part number, αλλά βλέπεις περίπου και από τι αποτελείται κλπ).
Κι εδώ θα βρεις πληροφορίες σχετικά με το λύσιμο/δέσιμο...