Πάντως έτσι στα γρήγορα, χωρίς να σου δώσω συμβουλή για ποια από τις τρεις να πάρεις, θα σου πω το εξής. Αποφάσισε για τί χρήση την θες. Τι εννοώ. Εγώ ας πούμε είχα πάρει την BOSS ME-50. Ακόμα αυτή χρησιμοποιώ. ΑΛΛΑ
Σε memory mode, όπου έχεις τα presets που θες, υπάρχει ένα latency από preset σε preset. Αυτό ουσιαστικά (για εμένα) καθιστά την λειτουργία αυτή δυσλειτουργική. Οπότε, όπως και πολλοί άλλοι που διαβάζω σε ξένα φόρα, την χρησιμοποιώ καθαρά για modulation, delay, compressor, wah σε manual mode και από κει κ πέρα χρειάζεσαι και άλλα 2 πεταλάκια για να κάνεις την δουλειά σου με τα εφέ (overdrive, distortion).
Στην δική σου περίπτωση τώρα, σκέφτομαι πως ίσως τα 100 που θα δώσεις τώρα, τα χάσεις αργότερα. Για εμένα, ίσως είναι προτιμότερο να περιμένεις και να πάρεις κάτι καλύτερο είτε να πάρεις κάτι μεταχειρισμένο. Έχε τα όλα υπ'όψην σου και μην σκέφτεσαι βραχυπρόθεσμα θέλω να πω. Με άλλα λόγια, ψάξε για μειονεκτήματα τα οποία ίσως να σε αποτρέψουν από μία ενδεχόμενη αγορά. Τέλος, ίσως τα 100Ε είναι λίγα για κάτι καλό το οποίο θα σου κρατήσει (δεν λέω πως αυτός είναι ο σκοπός σου, αλλά μήπως να το σκεφτείς?)
Φιλικά