Εμένα αυτό που περιγράφεις με το μπράτσο της κιθάρας σου πάντως, μου φαίνεται απίστευτο έως αδιανόητο.
Άσε που απ'ότι καταλαβαίνω πλέον, θέλει πάλι σετάρισμα. Το action το κόβω αρκετά ψηλό πλέον. Γενικά, κάτι δεν κάθεται καλά.
Μήπως έχει βιδωθεί 'στραβά' το μπράτσο με το σώμα της κιθάρας? Μήπως κάτι έχει γίνει εκεί?
Πραγματικά, επειδή όλοι νομίζω έχουμε μία σχετική περιέργεια, ανέβασε μία φωτογραφία αν δεν σου είναι κόπος. Προσπάθησε να βγάλεις από το headstock προς το σώμα της κιθάρας, κρατώντας την όρθια.
Δεν έχει να κάνει με το βίδωμα του μπράτσου. Είναι το πρώτο που κοίταξε και το πρώτο που ρώτησα και εγώ όταν μου είπε τι συμβαίνει.
Την κιθάρα την είχα πάρει από άλλο κατάστημα(από άλλη πόλη) όταν ήμουν φοιτητής. Πήρα τηλ. λοιπόν σήμερα στο κατάστημα, είπα τι παίζει και μου είπαν ότι τους έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση με μία Ibanez και ότι είχε διορθώθέι το πρόβλημα!!!
Μου είπαν ότι είναι σπάνιο να συμβεί κάτι τέτοιο βέβαια... Τελοσπάντων μου είπε ο τεχνικός από εκεί να πάω την κιθάρα και να την κοιτάξει.
Το καλό είναι ότι η πόλη απ' όπου πήρα την κιθάρα δεν μακρυά και θα την πάω το Σάββατο που δε δουλεύω.
Είπα ότι είμαι από άλλη πόλη και μου είπε ότι θα την κοιτάξει αμέσως, θα μου πει τι ακριβώς τι έχει και αν θα την αφήσω ή όχι για επισκευή. Δηλαδή αν μπόρει να κάνει κάτι ή όχι. Μου είπε επίσης ότι θα μου πει ποιό θα είναι το κόστος της επισκευής και ότι αν δεν καταφέρει να την φτιάξει δεν θα με χρεώσει
τίποτα...
Θα τραβήξω φώτο την κιθάρα όπως είναι τώρα και όπως θα είναι μετά την επιδιόρθωση και θα τις ανεβάσω εδώ!
Θα σας πως ακριβώς τι μου είπε και τι της έκανε και σε περίπτωση που τα καταφέρει ή και σε περίπτωση που δεν θα τα καταφέρει για να ξέρετε τι παίζει σε περίπτωση που πάθει και κάποιος άλλος/η το ίδιο!