Παίζω από το καλοκαίρι του 2010, να σου πω οι μαγνήτες της Gibson ούτε εμένα με ενθουσιάζουν ιδιαίτερα, όντος οι jb/jazz είναι πολύ καλοί μαγνήτες, εγώ δεν έχω παίξει, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια...Πιστεύω ότι οι ιδανικοί μαγνήτες για μένα είναι οι Seymour Duncan alinco pro II slash zb, παίζω με τον Washburn G10 με 10watt, από μουσική παίζω από rock-hard rock μέχρι και metal (όχι πολύ βαριά metal κομμάτια) και έχω μία epiphone standard plustop pro
Φίλε Βασίλη εγώ έχω μία jackson js 30 dinky αν παίξεις δεν θα θέλεις να την αφήσεις και ας είναι μια απλή κιθάρα.
Της έχω αλλάξει τα ηλεκτρικά(fender) και τους μαγνήτες (seymour duncan jb +59) αλλά έχω κρατιμένα και τα μαμίσια έτσι ώστε ν χρειαστεί να την δώσω(με τέτοια κρίση χλωμό,αλλά και πάλι την γουστάρω πολύ)να μου μείνουν ή για να τα βάλω αλλού ή για να τα πουλίσω χώρια.
ΕΙληκρινά αν παίξεις με την κιθάρα μου θα πάθεις ζημιά(αν είσαι Θεσσαλονίκη μπορείς να την δοκιμάσεις)και ο ήχος της είναι πολύ καλός για τα λεφτά της (αν την παίξεις στην ξέρα ακούς ένα ωραίο όργανο και όχι απλά κάποιο ήχο).
Πριν το σωστό σετάπ η κιθάρα ήταν λίγο

ακούγοταν πολύ μουντή και το παίξιμο δεν ήταν και τόσο,μετά όμως έγινε σχεδόν άλλο όργανο.
Οπότε ένα σωστό σετάπ για να σου αναδείξει την κιθάρα(κάτι που το κάνουν και όσοι έχων gibson αλλιώς

) να έρθει και το playability εκεί που πρέπει(και πίστεψέ με δεν θα θέλεις να την αφήσεις και μπορεί να μην ζηλέψει τπτ από μία gibson)και μετά δες τι σου κάνει κλικ από καλούς μαγνήτες (κράτα και τους παλιούς αν χρειαστεί να την πουλίσεις να τους κοτσάρεις επάνω και να σου μείνουν οι καλοί).