καταρχην δεν γραφουμε greekish στο φορουμ
δευτερον το OD θα το βαλεις σε καθαρο η βρωμικο ενισχυτη για να σου δωσει αυτον τον rock ηχο....οχι μαζι με το destortion 
Εξαρταται που και ποτε το δοκιμασες...Εγω το χρησιμοποιω συχνα σε καποιο απο τους τελικους απο τους ενισχυτες μου, ειτε σε 6L6 ειτε σε EL34 δινει αριστα αποτελεσματα, αλλα θελει αλλη ρυθμιση. Αν το δοκιμασες με ακουστικα, η σε κονσολα μπορει να σου δωσει μια διαφορετικη αισθηση και παλι ομως εχω παρει αριστα αποτελεσματα. Το εχω σε πολυ μεγαλη εκτιμηση.
Τζιτζικια παντως ειναι αγνωστη εννοια με το g3 χωρις πολλη προσπαθεια (αμα θες βεβαια, βαζεις το krank η το rectifier scooped και τα εχεις).
Θα το χρησιμοποιησω και στο μοντελλινγκ ενισχυτη που πηρα προσφατα (ενα παναρχαιο...line6 τον μπαμπα του vetta, τον ax2 212) ο οποιος ειναι καταλληλος λογω ουδετεροτητας για τετοια κολπα.
Και εκει ειναι το θεμα, ακομη και με 150 ευρα εχεις επιλογες σε ενισχυτες (πανω κατω τοσο τον πηρα παρεμπιπτοντως!!!) που μπορουν να κανουν δουλεια και σιγουρα σταθεροτητα σε σχεση με ενα πεταλακι (το οποιο, οχι δεν ειναι σταθερο σε ηχο παντα, αλλα φυσικα αναλογα σε τι ενισχυτη θα το βαλεις).