Γεια χαρα σε ολους!
Τελικα το πουλησα το πεταλι (Mxr fullbore metal) και τωρα ειμαι (σχεδον) ετοιμος να κατεβω να δοκιμασω το επομενο μου distortion.
Μπορειτε να μου πειτε μια γνωμη για τα παρακατω πεταλια ή καποια άλλη πρόταση στον ήχο που θέλω. Τι θέλω? χμμ καλη ερωτηση...θέλω ενα distortion οχι high gain , γλυκο, βαρυ χωρις να μπουκωνει οσο πιο κοντα γίνεται στον ηχο των alice in chains, alter bridge , metallica (load) volbeat. Ελπίζω να σας κάλυψα.
Το πετάλια που εχω ξεχωρισει απο αυτα που εχω δει στο youtube ειναi:
- mxr Super Badass distortion (το οποιο δεν το εχω βρει να υπαρχει καπου να το δοκιμασω-ξερει κανεις κανενα μαγαζι?)
- Hardwire SC-2
- Black Magic Distortion
- dark matter - TC
- bOGNER RED (το οποιο ειναι ακριβο για μενα, αλλα πολυ κοντα σε αυτο που θελω-ξερετε καποιο πιο φθηνο πεταλι που να βγαζει τετοιο distortion?)
Και για τελος επιβεβαιώστε μου κατι. Στην μπαντα που παιζω στα περισσοτερα κομματια πρεπει να αλλαζω απο clean σε βρωμια και τουμπαλιν. Φανταζομαι λοιπον οτι εφοσον δεν εχω αλλο distortion πανω, ενα overdrive δεν θα ηταν λυση εκτος και αν αλλαζα καθαρα βρωμικα απο το footswitch και μετα να παταγα το overdrive για το κατι παραπανω στη βρωμια του ενισχυτη σωστα?
Ευχαριστώ και συγνώμη για το κατεβατό.