Λοιπόν μάλλον είμαι ο πρώτος που γράφω (λογικό αφού οι περισσότεροι έχουνε πάρει τον δρόμο της επιστροφής). Η μάχη στέφθηκε με
απόλυτη επιτυχία. Κατελήφθη επιτυχώς το ύψωμα "Πλατανάκια"

. Όλα πήγανε κατ' ευχήν, όπως και ο καιρός (είχε πολύ καλό καιρό ευτυχώς). Εγώ, ο Dave και ο Έρεβος καθότι βαθιά θρησκευόμενα άτομα καθαρίσαμε με τον "μεγάλο" και κανονίσαμε μην βρέξει Πρωτομαγιά θα γίνουμε από εκατό χωριά (δεν κάναμε άνευ λόγου νηστεία 48 μέρες).
Παρεβρέθησαν :
Αναστασία, Μαρία, Σύζυγος Μαρίας, Νικόλας (μπέμπης), Καλομοίρα, Σταύρος, Πάρης (Πάρπεν), Σοφία (Πόρκυ), Άρης (αστέρι ο μικρός

), Μαρία (αστραπόφεγγο), Γιώργος (Αρειανάρα μια ζωή - σούρουπο), 3 φίλοι τους που δεν θυμάμαι ονόματα. Arg0, Χριστίνα, Μπάσμαν, Διάφανοςςςς, Dave, Papajohnny, Έρεβος, Άλεξ68
1000000 συγνώμες αν άφησα κανέναν πίσω (που δεν το νομίζω βέβαια) αλλά είμαι και λίγο κουρασμένος..
Το απουσιολόγιο έγραψε Ίκαρος (από τα "ιστορικά" μέλη όσον αφορά τις συναντήσεις στην Θεσσαλονίκη) καθώς και την Βαλάντα από την Καβάλα.
Ακόμη έλειπαν και άλλα ιστορικά στελέχη, όπως η Ζωή, η Γουίνι ή ο Κουρέας (αυτούς δεν τους βάλαμε απουσία γιατί είχανε πει δεν θα ερχόντουσαν).
Λοιπόν περάσαμε πολύ καλά, τραγουδήσαμε από κάτι δημοτικά που έλεγε ο μπάρμπας με το ακορντεόν, Σ' αγαπάω κοίτα, Τα βάσανά μου ένα φορτίο, Αγία Νοσταλγία, Κότσιρες, Μητροπάνους, Χάρη Κωστόπουλο και ότι μπορείτε να φανταστείτε (γενικά πολύ ευρύ ρεπερτόριο).
Αυτά. Συμπληρώστε και οι επόμενοι εντυπώσεις. Να 'ναι καλά και τα παιδιά από εκτός Θεσσαλονίκης που ήρθανε.
Υ.Γ. Η Βαρελίσια του Πάρπεν.....

κάτσε καλά...