Αποστολέας Θέμα: συναντηση ala Σαλονικιά  (Αναγνώστηκε 41046 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Όλα είναι στο μυαλό,πόνος και γιατρειά...
    • Προφίλ
Re:συναντηση ala Σαλονικιά
« Απάντηση #100 στις: 30/04/04, 22:44 »
Εγώ μόλις γύρισα από τη συμπρωτεύουσα την οποία ΛΑΤΡΕΨΑ!
Δυστυχώς δεν κατάφερα να μείνω μέχρι αύριο αλλά χαίρομαι που τώρα πια ξέρω τι είναι αυτή η καμάρα.Για να μη φύγω όμως χωρίς να έχω δει κανέναν βρήκα ένα ψηλό μελαχροινό αεροπόρο και εκτός του ότι με ξενάγησε με ενημέρωσε για τα περί της συνάντησης.
Σίγουρα θα προσπαθήσω να 'μαι στην επόμενη.Αχ! Αυτή η πόλη είναι το κάτι άλλο.
Άντε καλά να περάσετε!
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

Αποσυνδεδεμένος geni

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • εύχομαι το 2008 να κάνω κάτι καλό...
    • Προφίλ
« Απάντηση #101 στις: 30/04/04, 23:31 »
παιδια καλα να περασετε!!!! δεν υπαρχει καλυτερος τροπος να πιασετε το Μαη....!! :)

υπογραφη:
υπολοχαγος Νατασα...8) :P
Είναι διγ**ία ν΄αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Αλλά τι είναι καλύτερα;;;;;

Αποσυνδεδεμένος Ikaros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Φύλο: Άντρας
  • When i found her,i lost my mind...
    • Προφίλ
« Απάντηση #102 στις: 01/05/04, 00:37 »
Για να μη φύγω όμως χωρίς να έχω δει κανέναν βρήκα ένα ψηλό μελαχροινό αεροπόρο και εκτός του ότι με ξενάγησε με ενημέρωσε για τα περί της συνάντησης.
  Ψηλος μελαχροινος αεροπορος???Σοβαρα?Ποιος ειναι κα δεν τον εγνωριζω???? :)  ;)   Πιστευω την επομενη φορα που θα ερθεις να καθησεις περισοοτερο ετσι ωστε η ξεναγηση να περιλαβει κι αλλες περιοχες της Θεσσαλονικης ;)

Ικαρος
…χαρά στον Ίκαρο αψήφιστα που υψώθη φτεροπλάστης…

Αποσυνδεδεμένος Ikaros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #103 στις: 01/05/04, 00:45 »
  Δυστυχως ο υποσμηναγος Ικαρος δε θα καταφερει να παρευρεθει στην Πρωτομαγιατικη συναντηση εξαιτιας σοβαρης βλαβης του αφους του :(Οικογενοιακες υποχρεωσεις θα με κρατησουν μακρια)...Ευχομαι να περασετε τελεια!
  Δε θα σας αφησω ομως χωρις αεροπορικη καλυψη....ηδη εχω στησει την περιοχη αντιεροπορικα(Patriot)!Και για μεγαλυτερη ασφαλεια εχουν στηθει συστοιχιες αντιεροπορικων στο Σεδες! ;)

Ικαρος

Αποσυνδεδεμένος ikatsoun

• Ο Βάσκος
  • Παλιός
  • Κόψτε το ρημάδι επιτέλους
    • Προφίλ
    • ATHLETIC CLUB de BILBAO
« Απάντηση #104 στις: 01/05/04, 22:21 »
Λοιπόν μάλλον είμαι ο πρώτος που γράφω (λογικό αφού οι περισσότεροι έχουνε πάρει τον δρόμο της επιστροφής). Η μάχη στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Κατελήφθη επιτυχώς το ύψωμα "Πλατανάκια"  ;D . Όλα πήγανε κατ' ευχήν, όπως και ο καιρός (είχε πολύ καλό καιρό ευτυχώς). Εγώ, ο Dave και ο Έρεβος καθότι βαθιά θρησκευόμενα άτομα καθαρίσαμε με τον "μεγάλο" και κανονίσαμε μην βρέξει Πρωτομαγιά θα γίνουμε από εκατό χωριά (δεν κάναμε άνευ λόγου νηστεία 48 μέρες).

Παρεβρέθησαν :

Αναστασία, Μαρία, Σύζυγος Μαρίας, Νικόλας (μπέμπης), Καλομοίρα, Σταύρος, Πάρης (Πάρπεν), Σοφία (Πόρκυ), Άρης (αστέρι ο μικρός  ;D ), Μαρία (αστραπόφεγγο), Γιώργος (Αρειανάρα μια ζωή - σούρουπο), 3 φίλοι τους που δεν θυμάμαι ονόματα. Arg0, Χριστίνα, Μπάσμαν, Διάφανοςςςς, Dave, Papajohnny, Έρεβος, Άλεξ68

1000000 συγνώμες αν άφησα κανέναν πίσω (που δεν το νομίζω βέβαια) αλλά είμαι και λίγο κουρασμένος..

Το απουσιολόγιο έγραψε Ίκαρος (από τα "ιστορικά" μέλη όσον αφορά τις συναντήσεις στην Θεσσαλονίκη) καθώς και την Βαλάντα από την Καβάλα.

Ακόμη έλειπαν και άλλα ιστορικά στελέχη, όπως η Ζωή, η Γουίνι ή ο Κουρέας (αυτούς δεν τους βάλαμε απουσία γιατί είχανε πει δεν θα ερχόντουσαν).

Λοιπόν περάσαμε πολύ καλά, τραγουδήσαμε από κάτι δημοτικά που έλεγε ο μπάρμπας με το ακορντεόν, Σ' αγαπάω κοίτα, Τα βάσανά μου ένα φορτίο, Αγία Νοσταλγία, Κότσιρες, Μητροπάνους, Χάρη Κωστόπουλο και ότι μπορείτε να φανταστείτε (γενικά πολύ ευρύ ρεπερτόριο).

Αυτά. Συμπληρώστε και οι επόμενοι εντυπώσεις. Να 'ναι καλά και τα παιδιά από εκτός Θεσσαλονίκης που ήρθανε.

Υ.Γ. Η Βαρελίσια του Πάρπεν.....  ;) κάτσε καλά...
« Τελευταία τροποποίηση: 01/05/04, 22:57 από ikatsoun »
Δούλεψε για να φας και κλέψε για να έχεις

Δεν είμαι Πόκεμον
Κυκλοφορώ επίσης με τα ψευδώνυμα :
ικα ικα, τσουν τσουν, πικατσουν, πόκεμον, πίκλατσουν (για Κύπριους)

Αποσυνδεδεμένος Ikaros

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #105 στις: 01/05/04, 22:29 »
    Τι να κανω ορε παιδια που επρεπε να ειμαι εκτος Σαλονικης....αφου ξερετε οτι ψοφω για συναντησεις!Αληθεια στις ποσες απουσιες κοβομαι???Χαιρομαι που περασατε καλα...Ευελπιστω στην επομενη να ειμαι εκει...Δε μου λετε οι patriot δουθλεψαν καλα ετσι?Βασικα στηθηκαν καπου 5 συστοιχιες S-300 ετσι ωστε να εχουν ασφαλη επιστροφη οι των εκτος  ΘΕσσαλονικης στρατιωτες!Ειδατε ορε αν κι ελειπα το φροντιδα για την ασφαλεια σας ;)   ;D

Αποσυνδεδεμένος NikosTs

• Επισκέπτης
  • **
  • Γιάλα-γιάλα....
    • Προφίλ
    • Τσαμπούνες!!!
« Απάντηση #106 στις: 02/05/04, 01:40 »
Λοιπόν περάσαμε πολύ καλά, τραγουδήσαμε, Σ' αγαπάω κοίτα, Τα βάσανά μου ένα φορτίο...

Και εγώ πού ήμουνα; γ**ώτο.....
Allah ou akbar...

Αποσυνδεδεμένος ikatsoun

• Ο Βάσκος
  • Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #107 στις: 02/05/04, 14:14 »
Και εγώ πού ήμουνα; γ**ώτο.....

Οφείλω να σου πω ότι σε σένα έγινε αρκετές φορές αναφορά. Ότι αυτός που θα έπρεπε να είναι μαστ σε τέτοια συνάντηση ήσουνα εσύ. Έτσι και ερχόσουνα μετά του κλαρίνου σου θα γινότανε μεγάλο πανηγύρι. Σοβαρά μιλάω. ;)

Δεν είμαι Πόκεμον

Αποσυνδεδεμένος alex68

• Ο μπαγλαμάς
  • Παλιός
  • e, loipon nai
    • Προφίλ
« Απάντηση #108 στις: 02/05/04, 16:30 »
χεχεχε!αφου αρχισαν να υποχωρουν οι τυψεις για το βασανισμα της παρεας απο το κιθαρισμα μου και μετα απο ενα καλο μπανακι για να φυγουν οι καπνες απο τη φωτια την ψησταρια και η κρασιλα μπορω να πω οτι ηταν ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!
Ρε δε γινεται να το κανουμε συχνοτερα???καθε μερα ας πουμε  ;D :D
...ωραίο πράγμα να γρατζουνάς ...

Αποσυνδεδεμένος Διάφανοςςς highway 2.000.000

• Θαμώνας
  • Είμαι ένα σκυλί που γαβγίζει στ' αστέρια...
    • Προφίλ
    • Διαβάτες Ονείρων
« Απάντηση #109 στις: 02/05/04, 16:39 »
Ένα δύο ένα δύο!
Ακούτε τον Ελεύθερο ραδιοφωνικό σταθμό του κιθάρα.γρρρ!
Εψές 1η Μαη απ'τις 11.00 π.μ εώς και την 18.00 μ,μ οι πολλά υποσχόμενοι στρατιώτες μας αποβιβάσθηκαν με επιτυχία εις την Σαλονίκην και έδωσαν μάχη ιερή ώστε να καταληφθεί ο χώρος!Εις την σχάρα ο Parpen, o dave,o bassman,o alex68,εις την μουσική μας επένδυση όλοι οι προαναφερθέντες(σ.σ msg:Ikatsoun),εις την μάσα ΄και την κρασα ομοίως(ναι ναι καλά ο παππούς με το ακορντεόν,αφασία)!
Ανέλπιστα περάσαμε πολύ όμορφα και απόδειξαμε(όχι ότι το χαμε ανάγκη) πως οι του κιθάρα.γρρρρ ήταν κυρίαρχοι του περιβάλοντα χώρου!!!Ευχαριστούμε τα όμορφα κορίτσια που μας κέρασαν τρίγωνα αν και δεν κατάφερα να φάω τελικά γιατί...
Βεβαία να μην ξεχάσω να αναφέρω πως τα αυτόγραφα πέφτανε βροχή(Πολλοί διάσημοι μαζευτήκαμε ρε παιδί μου  ;D)
Τα θύματα μας;;;
άπειρα λουκάνικα,μπριζζζόλες,τζατζίκια,,σαλάμια,τυριά,ψωμιά,σαλάτες και βεβαίως η μεγαλύτερη κατανάλωση Ρετσίνας και μπύρας με την πρώτη να υπερτερεί φυσικά  ;D
Να στε καλά όλοι όσοι ήρθατε,πέρασα τέλεια κι ελπίζω να γίνει ξανά με την ίδια επιτυχία! ;D ;D ;D
Ηλίας Διάφανοςςς
Με την αγάπη φωτίζουμε το δρόμο μας και με τα όνειρα τον ουρανό μας...

Αποσυνδεδεμένος bassman(4 String Suicide!)

• O Πολεμιστής του Φωτός
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Το μπασο ΔΕΝ ειναι μονο συνοδευτικο οργανο...
    • Προφίλ
    • Ο Πολεμιστης του Φωτος
« Απάντηση #110 στις: 02/05/04, 19:56 »
Λοιπον...η συναντηση ηταν φανταστικη!Πολυ καλο φαγητο-θερμα συγχαρητηρια σε Παρπεν και Αλεξ και οποιον καθοταν και χαρμανιαζε πανω απο την σχαρα και εψηνε.Η παρεα επισης πολυ καλη,κεφατη και ευπροσδεκτη για ολους.Οι κιθαρες λιωσαν κυριολεκτικα!Πανω που ηθελα να παιξω κατι μονος δεν με αφηναν στην ησυχια μου! :P :P :P .
Η τοποθεσια πολυ καλη και γενικα απιστευτη η Θεσσαλονικη ακομα και δεν προλαβα ουσιαστικα να δω τιποτα,ξετρελαθηκα με το μερος και θα ξαναρθω εγγυημενα!Αυτα παιδια μου...παντα τετοια γιατι τα χουμε αναγκη.... :)
It's all about the Groove!

Αποσυνδεδεμένος Arg0

• The Downstroker
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Είμαι συναυλιάς... τι να κάνουμε?
    • Προφίλ
« Απάντηση #111 στις: 02/05/04, 22:33 »
ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ

Παρασκευη 30 Απριλιου το σωτηριον ετος 2004:

Κατα την 8η βραδυνη ωρα, ο Ταξιαρχος Dave Murray παρεδωσε τηλεφωνικη αναφορα επιβεβαιωνοντας την αφιξη της 1ης Μηχανοκινητης μοναδος εις την Βεροια και την καταλειψη του εκει χωρου. Κατοπιν συγχαρητηριων επιβεβαιωθηκε το ραντεβου εις την Καμάρα (οχι Κάμαρα, Dave ;) ). Αι κυριες δυναμεις του εξ Αθηναι εκστρατευτικου σωματος συγκεντρωθηκαν μιση ωρα μετα την 10η βραδυνη εις τον σιδηροδρομικο Σταθμο Λαρισης και επιβιβαστηκαν εις την αμαξοστοιχεια με την κωδικη ονομασια 'Τρελο Τραινο' (Crazy Train). Κατα την διαρκεια του ταξιδιου επιδοθηκαμε εις συνεχεις οπλο-ασκησεις, δια την αριστευση της φυσικης καταστασεως των μαχομενων.

Σαββατο 1 Μαιου το σωτηριον ετος 2004:

Αι υμετερες δυναμεις αφιχθηκαν εις την Συμπρωτευουσα σαραντα πρωτα λεπτα μετα την 5η πρωινη. Κατοπιν ρωινου συσσιτιου κατευθυνθηκαμε εις το προσωρινο αρχηγειο (Σπτι Χριστινας - Αrgαινας) οπου και καταλυσαμε εως της 7ης πρωινης. Ο Λοχιας Διαφανοςςς (Πηρες προαγωγη παιδι μου!  ;D) αναχωρησε δια την εκτελεση της μυστικης του αποστολης και μιση ωρα μετα την 8η πρωινη επανασυγκροτηθηκε το εκστρατευτικο σωμα και ξεκινησε δια τον χωρο συγκεντωσεως. Εκει αφου συναντηθηκαμε με τον Πλωταρχα Alex68 (Διοικητη Ναυτικων Δυναμεων του Κιθαρα.γρ & εν τω μελλον Legolas, ετσι Dave?  ;D) αναμεναμε την αφιξη του Ταξιαρχου Dave Murray εκ Βεροιας. Ο εν λογω Ταξιαρχος ομως καθυστερησε λογω συμμετοχης του σε πολυωρη συρραξη την προηγουμενη νυχτα, ευτηχως με θυματα μονο απο την μερια του φαγητου και του αλκοολ.

Κατα την 9η πρωινη κατευθασε και ο Λοχιας Ikatsoun (Επιτελαρχης 4ου ΕΓ) ο οποιος μετεφερε και οπλισμο τυπου G3 - B3 (μπουζουκι). Κατα την 10η πρωινη κατευθασε και το εκστρατευτικον σωμα εξ Καβαλας, υπο τας διαταγας του Αρχιστρατηγου Parpen. Αι υμαιτερες δυναμεις αναχωρησαν δια το πεδιο της μαχης την 11η πρωινη, δια λογους ασφαλειας απο αεροπορικες επιθεσεις.

Κατοπιν της αφιξεως μας εις τα Πλατανακια, συναντησαμε και την Υπολοχαγο Astrapofeggo (Υπευθυνη 7ου ΕΓ) και τις συμμαχικες της δυναμεις. Υπο τας διαταγας του Αρχιστρατηγου Parpen χωριστηκαμε σε ενοπλα και αοπλα τμηματα τα οποια επιδοθηκαν σε προετοιμασια κεφιου και φαγητου αντιστοιχως. Μπορω με ασφαλεια να αναφερω οτι και τα δυο τμηματα εκτελεσαν αριστα την αποστολη τους με αποτελεσμα η ολη επιχειρηση να στεφτει με ακρα επιτυχια.

Ως κορυφαιας στιγμας κατα την μαχη ξεχωριζουν οι κατωθι:

• Η εκτελεση του ασματος "Μια συνουσια μυστικη" με τον Ταξιαρχο Ερεβο εις το μπουζουκι (Ασ' τα progessive και αρχισε τα λαικα!  ;D) και την εκτελεση το ξενογλωσσου ασματος 'Σπαζοντας τον Νομο' (Breaking The Law) με τον Ταξιαρχο Papajohny εις το μπουζουκι.
  • Το παραπετασμα καπνου (προσφορα του αοπλου τμηματος) το οποιο μας ακολουθουσε οπου και αν μετακοινομασταν. (Υπαρχει και φωτο!).
  • Το αστειρευτο ρεπερτοριο λαικων ασματων απο τους Αρχιστρατηγο Parpen και Λοχια Ιkatsoun και τον προσυλητισμο εντοποιου οργανοπαιχτων (κατακτησαμε λαο, οχι εδαφος!).
  • Τα τριφωνα πανοραματος που μας προσφερθηκαν απο γειτονικη παρεα(Αυτα ηταν για να παιξουμε η να σταματησουμε ??? ;D)
  • Την αναμνηστικη φωτογραφια κατακτησεως υψωματος απο τους Ταξιαρχους Dave, Papajohny και Ερεβο (Μονο που δεν ειχαμε σημαια!)
Πρωτες αποχωρησαν αι δυναμεις της Υπολοχαγου Astrapofeggo και κατοπιν οι Υπολοχαγος Anastasia (Σιτηστρια του Κιθαρα.γρ)και ο Ταξιαρχος Ερεβος. Τελευταιοι αποχωρησαντες αι δυναμεις του εξ Αθηναις και Καβαλας εκστρατευτικων σωματων.

Αι δυναμεις μου καταλυσαν εις το προσωρινο αρχηγειο της Θεσσαλονικης και ο Ταξιαρχος Dave κατευθυνθηκε εις Βεροιας δια την παραδοση της αρχηγειας της 1ης Μηχανοκινητης μοναδος. Ακολουθησε εκστρατεια δια την αρπαγη εφοδιων (Τριγωνα Πανοραματος) και κατα την 12η βραδυνη ο κυριος ογκος των δυναμεων αναχωρησε δια την Αθηνα. Αναμενω βεβαια αναφορα απο τον Ταξιαρχο Dave η Papajohny δια τα συμβαντα εις την αμαξοστοιχια της επισροφης.

Τελος να εκφρασω τα συγχαρητηρια μου σε ολους τους συμμετεχοντες οι οποιοι με τον δικο τους τροπο συνεβαλαν στο να στεφτει η επιχειρηση με απολυτη επιτυχια. Το εθνος των Κιθαριστων.γρ σας οφειλει αιωνια ευγνωμοσυνη!

Απο ταυτην την στιγμη παραιτουμε του αξιωματος μου και επανερχομαι στην εφεδρεια. Υποσχομαι ομως να ειμαι ετοιμος δια οποιαδηποτε ενεργεια την στιγμη που θα με χρειαστειτε.

Ζητω το Εθνος (των Κιθαριστων.γρ) !

Τελος Σηματος
Τελος Εκπομπης[/tt][/size]
« Τελευταία τροποποίηση: 02/05/04, 22:43 από General Arg0 »
If we are here not to do
What you and I wanna do
And go forever crazy with it
Why the hell are we even here?

Αποσυνδεδεμένος Witchking

• Μαθουσαλίξ
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Με τους αγγέλους άγγελος...σκυλί με τα σκυλιά
    • Προφίλ
    • Activeradio
« Απάντηση #112 στις: 02/05/04, 22:58 »
Μετά από αυτό το ανακοινωθέν...τι να πω άλλο...

Η συνάντηση ήταν καταπληκτική....όπως και η τοποθεσία..Ελικρινά έμεινα εντυπωσιασμένος. Η επόμενη συνάντηση πρέπει να γίνει στην παρακείμενη ταβέρνα...

Οι επιτελείς πριν αποστρατευτούν ας κάνουν ένα άθροισμα..Πόσοι είμασταν τελικα?

Alex μόλις ξεκίνησα να δοκιμάζω το κρασί σου....

Την επόμενη φορά....το ψήσιμο θα το αναλάβει άλλος....Εγώ θα κάνω τον δοκιμαστή..... ;D ;D

Να σημειώσω επίσης ότι έφερα πίσω αρκετή ρετσίνα...Πράγμα απαράδεκτο για συνάντηση κιθαρωδών...
Άρα να περιμένετε να σας έρθουν οι ποινές σας ...

Αυτά...αναμένουμε φωτογραφίες....

...κι΄όποιος θάνατο φοβάται , θα τον κουβαλάει στους ώμους....

Αποσυνδεδεμένος Διάφανοςςς highway 2.000.000

• Θαμώνας
  • Είμαι ένα σκυλί που γαβγίζει στ' αστέρια...
    • Προφίλ
    • Διαβάτες Ονείρων
« Απάντηση #113 στις: 02/05/04, 23:39 »
Τελικά έκανα λάθος,επειδή έβλεπα τον μπασμαν και τον ντειβ πάνω απ τη σχάρα νόμιζα ότι ψήνανε κιόλας....ρεμάαααλια!
φωτογραφίες έχω κι εγώ απλά ας μου πει κάποιος πως να τις στειλω
Με την αγάπη φωτίζουμε το δρόμο μας και με τα όνειρα τον ουρανό μας...

• Μαθουσαλίξ
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Activeradio
« Απάντηση #114 στις: 02/05/04, 23:47 »
Τελικά έκανα λάθος,επειδή έβλεπα τον μπασμαν και τον ντειβ πάνω απ τη σχάρα νόμιζα ότι ψήνανε κιόλας....ρεμάαααλια!
φωτογραφίες έχω κι εγώ απλά ας μου πει κάποιος πως να τις στειλω

Βοήθησαν...βοήθησαν....όλοι βοήθησαν ;)

Αποσυνδεδεμένος alex68

• Ο μπαγλαμάς
  • Παλιός
  • e, loipon nai
    • Προφίλ
« Απάντηση #115 στις: 03/05/04, 02:44 »
εχμ να διορθωσω κατι ηθελα
ολα ηταν τελεια βεβαια γιατι ο παρης ανελαβε το ψησιμο (οποτε πρεπει να ξεχασει οτι θα αναλαβει το ψησιμο καποιος αλλος) ;D!!!!!!!!!!
γιατι τα παιδια απο θεσ/νικη οπως καλαισθησια (αναστασια) ο ντιτζιμον (ικατσουν) και η παρεα τους ανελαβαν τις προμηθειες της τροφοδοσιας σε γενικο επιπεδο οπως κι ο παρης απο καβαλα και γιατι τα παιδια ολα κιθαρισαν τελεια η σχεδον ολα  ::)
καποτε γνωρισα μια λιμνηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
μαααατια μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
κι επειδη οι μη ψηστες ημασταν πολυ καλοι καλοι δοκιμαστες ψημενων λουκανικων σουβλακιων μπριζολακιων μπιφτεκιων κλπκλπκλπκλπ ;D

...ωραίο πράγμα να γρατζουνάς ...

Αποσυνδεδεμένος Βραζίλης

• Δεν με λένε Bill!
  • Administrator
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Βασίλης + Βραζιλία = Βραζίλης
    • Skype - fronimitis
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • Κιθάρα
« Απάντηση #116 στις: 03/05/04, 11:34 »
Όσοι έχουν φωτογραφίες, να επικοινωνήσουν προσωπικά μαζί μου για να τους δώσω οδηγίες περί της αποστολής, για να δημοσιευθούν.

Αποσυνδεδεμένος maria

• Η μάνα του παίδαρου
  • Παλιός
  • Το καμάρι μου...
    • Προφίλ
« Απάντηση #117 στις: 03/05/04, 12:46 »
Να πω κι εγώ με την σειρά μου πως περάσαμε καταπληκτικά.Καλά ,για την τοποθεσία δεν το συζητάμε (άλλωστε οι εκ Θεσσαλονίκης την γνωρίζουμε την περιοχή).Τα φαγητά υπέροχα (μα καλά ποιός μαγείρεψε ? ;D)όπως επίσης και το ψήσιμό τους (Πάρη έγραψες  ;)).Η παρέα γενικότερα ήταν φοβερή και το κλου της όλης υπόθεσης ,ο παππούς με το ακορντεόν!Ο καιρός ευτυχώς μας ευνόησε και με το παραπάνω (ήταν ή πρώτη φορά που δεν έβαλα ζακέτα φέτος !!!).Τα συγχαρητήριά μου σε όλα τα παιδιά μουσικούς και μη για το κέφι τους όπως επίσης θέλω να πω μπράβο στα παιδιά από Αθήνα που ήρθαν χωρίς να υπολογίσουν την πιθανότητα της κακοκαιρίας . Τέλος -και χωρίς παρεξήγηση κιόλας παιδιά - θα ήθελα να παρακαλέσω όλους όσους αποθανάτισαν τις στιγμές ,να μην δημοσιεύσουν καμμία φωτο του γιού μου .
Το τελευταίο ας ληφθεί ως παράκληση .

Αποσυνδεδεμένος ikatsoun

• Ο Βάσκος
  • Παλιός
    • Προφίλ
« Απάντηση #118 στις: 03/05/04, 23:01 »
Φαντάζομαι ότι δεν τίθεται θέμα γι' αυτό. Για το τελευταίο δηλαδή. Δεν ξέρω αν και η άλλη μαμά της παρέας επιθυμεί κάτι αντίστοιχο.

Εμείς ωστόσο, μπορούμε να πάρουμε μία φωτογραφία ιδιαιτέρως;;  ;)

Αααα και μόλις ανακάλυψα κάτι φοβερό. Ο πρωτεργάτης της προχθεσινής συνάντησης (αυτός που άνοιξε το θέμα) δεν ήρθε. Το ίδιο έγινε και σε προηγούμενη συνάντηση στην Κάνουλα από άλλον χρήστη. Μήπως είναι κάποιο κόλπο που πρέπει να το μάθουμε κι εμείς;;  ;D

Πάρη κάνε την καρδιά σου πέτρα και τιμώρησε παραδειγματικά τον υιο σου (τον εντός του κιθάρα υιο)
« Τελευταία τροποποίηση: 03/05/04, 23:04 από ikatsoun »

Δεν είμαι Πόκεμον

• Μαθουσαλίξ
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Activeradio
« Απάντηση #119 στις: 04/05/04, 00:07 »
Αααα και μόλις ανακάλυψα κάτι φοβερό. Ο πρωτεργάτης της προχθεσινής συνάντησης (αυτός που άνοιξε το θέμα) δεν ήρθε. Το ίδιο έγινε και σε προηγούμενη συνάντηση στην Κάνουλα από άλλον χρήστη. Μήπως είναι κάποιο κόλπο που πρέπει να το μάθουμε κι εμείς;;  ;D

Πάρη κάνε την καρδιά σου πέτρα και τιμώρησε παραδειγματικά τον υιο σου (τον εντός του κιθάρα υιο)

Χμ....μια τιμωρία που σκέφτομαι είναι να κάνω ban το NickName Ikaros.....Θα τσούξει ε??

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #120 στις: 04/05/04, 08:52 »

Χμ....μια τιμωρία που σκέφτομαι είναι να κάνω ban το NickName Ikaros.....Θα τσούξει ε??

Για λίγα με τον αεροπόρο......άντε!
www.ektakta.gr
μάθε άμεσα ό,τι επηρεάζει την καθημερινότητά σου...απεργίες, εφημερίες νοσοκομείων, τηλέφωνα δημοσίων υπηρεσιών, έκτακτη επικαιρότητα...

• Μαθουσαλίξ
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
    • Activeradio
« Απάντηση #121 στις: 04/05/04, 09:53 »

Επ..τι έχουμε εδώ? Ε?.....για αναφέρσου.......Ορίστε μας...

Αποσυνδεδεμένος FSL

• Αδιόρθωτη Xιονάτη
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #122 στις: 04/05/04, 09:59 »

Επ..τι έχουμε εδώ? Ε?.....για αναφέρσου.......Ορίστε μας...

Τον κούρασα αρκετά την Παρασκευή με την ξενάγηση που μου κανε οπότε το παλικάρι κουράστηκε και οφείλω να τον υπερασπιστώ!
www.ektakta.gr

Αποσυνδεδεμένος ερεβος

• Shadowking
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • ars longa vita brevis
    • Προφίλ
    • http://myspace.com/gorthaour
« Απάντηση #123 στις: 05/05/04, 07:04 »
Ηταν μια πολυ καλη συναντηση, το μερος καταπληκτικο οπως και το μουσικο μας προγραμμα που ηταν πληθωρικοτατο απο αποψεως ρεπερτοριου....
Twitter @mcrosog

Αποσυνδεδεμένος geni

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • εύχομαι το 2008 να κάνω κάτι καλό...
    • Προφίλ
« Απάντηση #124 στις: 06/05/04, 22:16 »

εεε!! κατω τα χερια απο τον Ικαρο!!!  ;D

το παιδι στην αρχη ηθελε κιθαροσυναντηση σε μια παραλια,αλλα και παλι θα ερχοταν, απλα δεν μπορεσε να παρευρεθει..!!  8)

FSL>>> Eτσι, ετσι!! δυναμικη σε θελω!!!  8) :)
Είναι διγ**ία ν΄αγαπάς και να ονειρεύεσαι. Αλλά τι είναι καλύτερα;;;;;