Σωκράτη,
κάτι που μπορείς να κάνεις είναι να εφαρμόσεις την κλασική μέθοδο μέτρησης του relief, σε όλη την ταστιέρα, και σε όλες τις χορδές, για να δεις αν υπάρχει wrap.
Άλλη μέθοδος είναι να δεις (με το μπράτσο υπό κανονική τάση χορδών), με μια "αλφαδιέρα" (δεν ξέρω πως αλλιώς να το πώ) (straight-edge αγγλιστί) αν υπάρχει bow/relief και πόσο.
Τυπικά θές λίγο εως καθόλου relief, κοίτα εδώ :
http://www.ibanezrules.com/tech/setup/action.htmΤρίτη μέθοδος (με την οποία δεν είχα και τα άριστα αποτελέσματα, και αυτό γιατί μερικές φορές το buzz μπορεί να είναι συνάρτιση παραπάνω το ενός τάστου, και όχι στο επόμενο, που λέει η απλή λογική), είναι να πάρεις μια παλια πιστωτική, να την μικρύνεις, και στην συνέχεια να την πατάς στα γειτονικά τάστα ανα 3, μέχρι να δείς κάποιο απο αυτα που να παίζει.
Τέλος, χωρίς να έχω καμία εμπειρία σαν μάστορα απο τον εν λόγω άνθρωπο, (αλλά είναι πολύ καλό παιδί), είναι ο μάστορας στο woodstock στην μεσογείων/χολαργός.
Επίσης πολύ καλός μάστορας και κορυφαίες τιμές κάνει ο Ντούκας στα Γιάννενα guitars.gr . Έκανα εκεί refret την strat-μου με ΑΠΟΛΥΤΑ ικανοποιητικά αποτελέσματα. (αλλά είμαι και απο κει.. οπότε με βολεύει.)