Συμφωνω απολυτα με τον adr1anos και να συμπληρωσω μονο πως παντα να εχουμε κατα νου πως ο ηχος μας ειναι ενα συνολο πραγματων ( στα οποια περιλαμβανονται προφανως και τα καλωδια ).
Για να μπορεσουμε να "αναγνωρισουμε" καλυτερο ηχο απο αυτον που ειχαμε πριν ( γιατι παντα εχουμε ενα σημειο αναφορας, μιας και η εννοια "καλος ηχος" ειναι εξισου ξεκαρφωτη με το "η φωνη της Θωδη ειναι τρομερη"

) ειναι απαραιτητο να εχουμε μια ισαξια ( ποιοτικα ) αλυσιδα ηχητικων μηχανηματων που θα αναδειξουν ολη την "ποιοτικη" ισχυ τους στο τελικο αποτελεσμα.
Δηλαδη, ενα πεταλακι των 20€ με ενα καλωδιο των 2€, προφανως εχει καποιο "θεμα" ασυμβατοτητας στην ποιοτητα. Απο την αλλη, ενα πεταλακι των 20€ με ενα καλωδιο των 15€ το μετρο ( συν τα βυσματα ) ειναι υπερβολη, αφου ηδη σε καποιο σημειο της αλυσιδας του ηχου σου θα "υποβιβασεις" ο,τι εχεις πετυχει με ενα καλυτερο καλωδιο.
Παντως, ΣΙΓΟΥΡΑ τα καλωδια παιζουν σημαντικο ρολο, οχι μονο για το τι ηχος θα βγει στο τελος, αλλα και γιατι ως πιο αδυναμος κρικος, πολλες φορες τεινουν να αποτελουν το βασικο σημειο υποβιβασμου στο τελικο αποτελεσμα.