Αποστολέας Θέμα: Cable quality?  (Αναγνώστηκε 10018 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Shockrates

• Επισκέπτης
  • **
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Cable quality?
« στις: 15/11/13, 18:33 »
Παίζει ρολο η ποιότητα του cable στον ήχο?

Πήρα ένα καλώδιο peavey για τον ενισχυτή και δεν φαίνεται και πολύ ποιοτικό αλλα επαφή κάνει μια χαρά.

Να πάω να πάρω κάνα καλύτερο?

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
Απ: Cable quality?
« Απάντηση #1 στις: 15/11/13, 18:44 »
Καλύτερα να κάνεις μια αναζήτηση στο φόρουμ πριν ανοίξεις ένα νέο θέμα. :)

http://forum.kithara.gr/index.php?topic=70834.0
http://forum.kithara.gr/index.php?topic=2645.0

Αν παρ'όλ'αυτά έχεις απορία, εδώ είμαστε!

Αποσυνδεδεμένος adr1anos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Πάρα πολλές ιδέες, πολύ λίγος χρόνος..
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • My LinkedIN Profile
« Απάντηση #2 στις: 15/11/13, 18:47 »
Δεν σε πρόλαβα, μιας και τα έγραψα τα ποστάρω, ισχύει σαφώς το σχόλιο..

Από σημαντική έως τεράστια, ανάλογα με το σήμα.

Για χαμηλής ισχύος σήματα όπως αυτά της κιθάρας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και για σήματα μεγαλύτερης ισχύος όπως αυτά από τον ενισχυτή προς τα μεγάφωνα λιγότερο.

Γενικά να ξέρεις ότι κάθε καλώδιο λειτουργεί και ως πυκνωτής, παράλληλα με το σήμα, ένα φαινόμενο που προκαλεί πτώση στις υψηλές συχνότητες του σήματος. Χάνεις πρίμα, ακούγεται σαν να χάνεις "ευκρίνεια", "ζωντάνεια", υπάρχουν πολλοί χαρακτηρισμοί.

Η ποιότητα του καλωδίου παίζει ρόλο στο πόσο χαμηλή θα είναι η απώλεια, και επίσης το μήκος του καλωδίου επιβαρύνει το φαινόμενο, διότι είναι σαν να προσθέτεις και άλλη ποσότητα πυκνωτή.

Γενικά χρησιμοποιούμε : 
1. Όσο πιο ΚΑΛΟ καλώδιο μπορούμε να αγοράσουμε (χωρίς υπερβολές..) με καλά βύσματα
2. Όσο πιο ΚΟΝΤΟ καλώδιο μπορούμε και πάλι χωρίς υπερβολές.
Απλά άνοιξε τα φτερά σου!.. Τα υπόλοιπα θα έρθουν μόνα τους.

→ ΕΥΡΕΤΗΡΙΟ DIY Άρθρων μου στο Kithara.gr 

Αποσυνδεδεμένος zeoy

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 15/11/13, 21:44 »
btw έφτιαξα 2 4-μετρα με sommer XXL και neutrik  βύσματα και βγήκανε πολύ ωραία και με λογικό κόστος. Όποιος ενδιαφέρεται ας το ψάξει. Υπάρχει και στην Αθήνα.

Αποσυνδεδεμένος metalmike

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 15/11/13, 21:56 »
Υπάρχει και στην Αθήνα.

Που; Στείλε pm αν δε θες να κάνεις διαφήμιση :)

Αποσυνδεδεμένος zeoy

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 15/11/13, 22:51 »
Υπάρχει και στην Αθήνα.

Που; Στείλε pm αν δε θες να κάνεις διαφήμιση :)

γράψε "καλώδια sommer" στο google. Το βγάζει πρώτο (κάπου Αλεξάνδρας είναι το μαγαζί αν θυμάμαι καλά) ;).

Αποσυνδεδεμένος freemind

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Dreamcatcher
    • Προφίλ
    • DreamCatcher
« Απάντηση #6 στις: 16/11/13, 10:43 »
Συμφωνω απολυτα με τον adr1anos και να συμπληρωσω μονο πως παντα να εχουμε κατα νου πως ο ηχος μας ειναι ενα συνολο πραγματων ( στα οποια περιλαμβανονται προφανως και τα καλωδια ).

Για να μπορεσουμε να "αναγνωρισουμε" καλυτερο ηχο απο αυτον που ειχαμε πριν ( γιατι παντα εχουμε ενα σημειο αναφορας, μιας και η εννοια "καλος ηχος" ειναι εξισου ξεκαρφωτη με το "η φωνη της Θωδη ειναι τρομερη" :D ) ειναι απαραιτητο να εχουμε μια ισαξια ( ποιοτικα ) αλυσιδα ηχητικων μηχανηματων που θα αναδειξουν ολη την "ποιοτικη" ισχυ τους στο τελικο αποτελεσμα.

Δηλαδη, ενα πεταλακι των 20€ με ενα καλωδιο των 2€, προφανως εχει καποιο "θεμα" ασυμβατοτητας στην ποιοτητα. Απο την αλλη, ενα πεταλακι των 20€ με ενα καλωδιο των 15€ το μετρο ( συν τα βυσματα ) ειναι υπερβολη, αφου ηδη σε καποιο σημειο της αλυσιδας του ηχου σου θα "υποβιβασεις" ο,τι εχεις πετυχει με ενα καλυτερο καλωδιο.

Παντως, ΣΙΓΟΥΡΑ τα καλωδια παιζουν σημαντικο ρολο, οχι μονο για το τι ηχος θα βγει στο τελος, αλλα και γιατι ως πιο αδυναμος κρικος, πολλες φορες τεινουν να αποτελουν το βασικο σημειο υποβιβασμου στο τελικο αποτελεσμα.
Μη κοιτάς το δάχτυλο. Στην άκρη του υπάρχει ένα Φεγγάρι
DreamCatcher

Αποσυνδεδεμένος Spyros Delta

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • SpyrosDeltaVideos
« Απάντηση #7 στις: 16/11/13, 13:42 »
Η ποιοτητα του καλωδιου σιγουρα παιζει ρολο, αλλα αν καπου στην αλυσιδα του  ηχου (απο την πενα μεχρι το μεγαφωνο) υπαρχουν καποια "ελλατωματα", το καλωδιο δεν μπορει να σωσει την κατασταση και σιγουρα δεν θα ακουσεις την πραγματικη διαφορα που εχει με ενα φτηνο
Υπαρχουν καλωδια που ειναι πιο ακριβα απο ενισχυτες.
Σιγουρα αν παντρεψεις αυτα τα δυο, δεν κερδιζεις τιποτα.
Επιλεξε παρομοιας ποιοτητας υλικα σε ολη την αλυσιδα ηχου. Τουλαχιστον στα μερη που κοστιζουν ακριβα.
« Τελευταία τροποποίηση: 16/11/13, 13:45 από Spyros Delta »

Αποσυνδεδεμένος zeromancer

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: 17/11/13, 18:23 »
σας έλειψα?  οχι? τι όχι ρε?
παιδιά όσον αφορά τα καλώδια και μετά απο διάβασμα στο φόρουμ αλλά και μετά από spam μέσω p.m σε φίλους συμforumητες έχω να πω δυο πραγματάκια :
1) γιατί τα George L είναι τόσο ακριβά όταν ΕΓΩ ο άσχετος έκανα μόνος που αξιοπρεπέστατα καλώδια ( καλά είχα την καθοδήγηση του φόρουμ και του tube )
2) Οχι υπερβολές στα καλώδια. κρίση έχουμε... δεν λέω να πάμε για το πιο φθηνό αλλά με πρόσχημα την μηδενική απώλεια και τον super υπερ ήχο στο PD των 200 ευρώ είναι τουλάχιστον χαζό να αγοράζουμε καλώδια που κοστίζουν 15 ευρώ το μέτρο που λέει και ο free
GARFIELD FOR PRESIDENT

εκατομμυρια μυγες δεν μπορει να κανουν λαθος...φαε κ εσυ σκατα!!!

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • SpyrosDeltaVideos
« Απάντηση #9 στις: 17/11/13, 18:58 »
παιδιά όσον αφορά τα καλώδια και μετά απο διάβασμα στο φόρουμ αλλά και μετά από spam μέσω p.m σε φίλους συμforumητες έχω να πω δυο πραγματάκια :
1) γιατί τα George L είναι τόσο ακριβά όταν ΕΓΩ ο άσχετος έκανα μόνος που αξιοπρεπέστατα καλώδια ( καλά είχα την καθοδήγηση του φόρουμ και του tube )
2) Οχι υπερβολές στα καλώδια. κρίση έχουμε... δεν λέω να πάμε για το πιο φθηνό αλλά με πρόσχημα την μηδενική απώλεια και τον super υπερ ήχο στο PD των 200 ευρώ είναι τουλάχιστον χαζό να αγοράζουμε καλώδια που κοστίζουν 15 ευρώ το μέτρο που λέει και ο free
Ετσι.
Αν και τα George L ακομα, ηταν "μικρα" μπροστα σε ενα αλλο που δοκιμασα σε καλο ενισχυτη και εχω και μαρτυρες καναδυο παιδα εδω  ;D
Και για να μη λεμε οτι ειναι μυθος το καλο καλωδιο, ακομα και στα αυτια μιας μαθητριας μου που δεν παιζει ηλεκτρικη αλλα ακουστικη, ηταν εμφανης η διαφορα ποιοτητας με blind test.

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: 17/11/13, 19:14 »
μύθος δεν είναι αλλά νομίζω οτι  για κάποιον λόγο οοοοοοοποιον και αν ρωτήσεις για το τι καλώδια να πάρεις, ειδικά σε  PD, θα σου πεί με κλειστά μάτια GL ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ...
GARFIELD FOR PRESIDENT

People should not be afraid of their governments,governments should be afraid of their people

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • SpyrosDeltaVideos
« Απάντηση #11 στις: 17/11/13, 19:20 »
Σιγουρα γινονται κι αυτα.
Το συνηθες στα καλωδια ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις, κι αν αυτο το ιδιο το φτιαξεις μονος σου, θα ειναι πιο φτηνο (γενικα θα ειναι πιο φτηνο αν βγαλεις εξω οποιον μεσαζοντα, εισαγωγεα, μαστορα, εμπορο, κερδοσκοπο κλπ)

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: 17/11/13, 20:04 »
Το συνηθες στα καλωδια ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις, κι αν αυτο το ιδιο το φτιαξεις μονος σου, θα ειναι πιο φτηνο (γενικα θα ειναι πιο φτηνο αν βγαλεις εξω οποιον μεσαζοντα, εισαγωγεα, μαστορα, εμπορο, κερδοσκοπο κλπ)

Eπομένως το κλασσικό και χιλιοειπωμένο "ό,τι πληρώσεις παίρνεις" δεν ισχύει ούτε εδώ (ούτε πουθενά αλλού κατά τη γνώμη μου), ειδικά εφόσον μπορείς να αγοράσεις μερικά μέτρα καλής ποιότητας instrument cable και βύσματα για λιγότερο από 25-30 Ευρώ και να φτιάξεις μόνος σου καλώδιο που θα είναι καλύτερο από ένα διπλάσιας τιμής...
Διψάς και δεν το ξέρεις...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #13 στις: 17/11/13, 20:08 »
Πραγματικά τo Sommer Spirit XXL είναι τo καλύτερo καλώδιo σε θέμα απόδοσης/κόστους και πραγματικo σκυλί, και να θες να το χαλάσεις δε γίνεται! Σε συνδιασμό με 2 neutrik βύσματα είναι ότι πρέπει, κάτι ακριβότερο είναι, όχι ακριβώς υπερβολή, αλλά ανούσιο! Έχω ήδη ένα 3μετρο με Hicon βύσματα (επίσης πολύ καλά) έτοιμο από το thomann αλλά θα φτιάξω και άλλο με neutrik από το μαγαζί που ανέφερε ο φίλος zeoy!

Για speaker cable (σύνδεση κεφαλής με καμπίνα), εκτός από το πανάκριβο Evidence Siren, υπάρχει κάποια άλλη καλή και παράλληλα λογική σε θέμα χρημάτων επιλογή; Από Sommer;

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • SpyrosDeltaVideos
« Απάντηση #14 στις: 17/11/13, 20:26 »
Eπομένως το κλασσικό και χιλιοειπωμένο "ό,τι πληρώσεις παίρνεις" δεν ισχύει ούτε εδώ (ούτε πουθενά αλλού κατά τη γνώμη μου), ειδικά εφόσον μπορείς να αγοράσεις μερικά μέτρα καλής ποιότητας instrument cable και βύσματα για λιγότερο από 25-30 Ευρώ και να φτιάξεις μόνος σου καλώδιο που θα είναι καλύτερο από ένα διπλάσιας τιμής...
Συμφωνοι αλλα συγκρινεις ομως καπως ανομοια πραγματα.
Το ενα ειναι ετοιμο και το αλλο το παιρνεις parts και το φτιαχνεις μονος σου.
Για καποιον που δεν ξερει τι, που και πως, η συγκριση τιμων ειναι μεταξυ ετοιμων καλωδιων.
Κι εκει συνηθως ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις.
Και οι υπολοιποι συγκρινουν τιμη και ποιτητα των parts και παλι συνηθως ισχυει το ιδιο. Οτι πληρωνεις παιρνεις.

Αποσυνδεδεμένος modfori

• Εδώ είναι το σπίτι μου
  • less gain .. more grain!
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: 17/11/13, 20:36 »
Για speaker cable (σύνδεση κεφαλής με καμπίνα), εκτός από το πανάκριβο Evidence Siren, υπάρχει κάποια άλλη καλή και παράλληλα λογική σε θέμα χρημάτων επιλογή; Από Sommer;

για σύνδεση καμπίνας με κεφαλή είχα φτιάξει ένα καλώδιο με αυτό και 2 βύσματα neutric

δε νομίζω οτι χρειάζεται να πας σε κάτι εξειδικευμένο διότι μεταξύ καμπίνας και κεφαλής τα ρεύματα είναι μεγάλα και οι διαφοροποίηση στον ήχο λόγω των καλωδίων , όταν έχουν τις σωστές διαστάσεις (διάμετρο-μήκος) / υλικό / μόνωση , είναι μικρές
Life is a lot like Blues,
it's Best when you Improvise!

Αποσυνδεδεμένος Απόλλων

• Κιθαροσυντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
  • Μονίμως προβληματικός...
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: 17/11/13, 21:48 »
Συμφωνοι αλλα συγκρινεις ομως καπως ανομοια πραγματα.
Το ενα ειναι ετοιμο και το αλλο το παιρνεις parts και το φτιαχνεις μονος σου.
Για καποιον που δεν ξερει τι, που και πως, η συγκριση τιμων ειναι μεταξυ ετοιμων καλωδιων.
Κι εκει συνηθως ισχυει το οτι πληρωνεις παιρνεις.
Και οι υπολοιποι συγκρινουν τιμη και ποιτητα των parts και παλι συνηθως ισχυει το ιδιο. Οτι πληρωνεις παιρνεις.

Δεν είναι ανόμοια από τη στιγμή που μιλάμε για το ίδιο πράγμα (καλώδια) και συγκρίνουμε ποιότητα υλικών. Γι αυτό ήθελα να επισημάνω ότι αυτό που είπες στο προηγούμενο μήνυμά σου...

Το συνηθες στα καλωδια ειναι οτι πληρωνεις παιρνεις, κι αν αυτο το ιδιο το φτιαξεις μονος σου, θα ειναι πιο φτηνο

είναι από μόνο του αντιφατικό. Αν με τα μισά λεφτά μπορώ να φτιάξω το ίδιο ή και καλύτερο καλώδιο από αυτό που αγόρασα έτοιμο σε ένα κατάστημα, δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι πήρα αυτό που πλήρωσα. Ουσιαστικά δεν πλήρωσα την ποιότητα του προϊόντος, αλλά όλα αυτά που λες κι εσύ (όνομα, μάστορα, εισαγωγέα, έμπορο κλπ). Ή πλήρωσα γιατί δεν μπορώ ή δεν θέλω να μπω στον κόπο να φτιάξω μόνος μου ένα καλώδιο, πράγμα που επίσης είναι θεμιτό. Και αν εγώ δεν έχω ιδέα πόσο κοστίζουν τα επί μέρους συστατικά του καλωδίου που αγόρασα, μάλλον δεν είμαι σε θέση να φτάσω σε ένα ασφαλές συμπέρασμα για το αν αυτό αξίζει την τιμή του ή όχι.
Διψάς και δεν το ξέρεις...

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • SpyrosDeltaVideos
« Απάντηση #17 στις: 17/11/13, 22:19 »
Τεσπα δεν προκειται να συμφωνησουμε σε αυτο,
Στη μια περιπτωση αγοραζεις ενα ετοιμο καλωδιο που το βαζεις στην κιθαρα σου και παιζεις και στην αλλη περιπτωση αγοραζεις σκετο καλωδιο και βισματα και πρεπει να εχεις κολλητηρι, πολυμετρο, και να ξερεις να κολλας.
Μη τα παιρνουμε ολα δεδομενα. Δεν ξερουν ολοι να το κανουν και δεν ξερουν και που να βρουν σε parts αυτα τα πραγματα.
Στην τιμη του περιλαμβανεται και το "ετοιμο". Και συγκριση τιμης κανουν μεταξυ των "ετοιμων"
« Τελευταία τροποποίηση: 17/11/13, 22:23 από Spyros Delta »

Αποσυνδεδεμένος adr1anos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • My LinkedIN Profile
« Απάντηση #18 στις: 18/11/13, 12:49 »
Πού είσαι ρε zero, μας έλλειψες!..

Συμφωνώ με τα παιδιά zeoy και metalmike για το Sommer Cable The Spirit XXL, το έχω και εγώ δοκιμάσει και έχει γίνει το standard all round καλώδιο μου. Για όποιον θέλει να πάρει ένα καλό καλώδιο κιθάρας το συνιστώ ανεπιφύλακτα, και μάλιστα θα γλυτώσετε λεφτά όπως έχουμε κάνει και εμείς, να πάρετε διακριτά βύσματα καλής ποιότητας και να τα φορέσετε εσείς ή κάποιος που ξέρετε για να γίνει καλή δουλειά.

Παράλληλα συνιστώ έντονα από την μεριά της κιθάρας την χρήση ενός από τα Silent βύσματα. Δεν θα ξαναακούσετε ποτέ ενοχλητικό θόρυβο που κάνει ζημιά σε μηχανήματα και μεγάφωνα, και θα μπορείτε να βγάζετε/αλλάζετε την κιθάρα χωρίς να πειράζετε κανένα ρυθμιστικό, ούτε καν το volume:
http://www.thomann.de/gr/neutrik_np2_rxausilent.htm
http://www.thomann.de/gr/neutrik_np_2_x_au_silent.htm

Αναφορικά με το κόστος συναρμολόγησης, συνέστησα να πάρετε τα υλικά για να γλυτώσετε λεφτά καθώς μία μικρή και γρήγορη άσκηση δείχνει ότι το ποσό που εξοικονομείται δικαιολογεί την έξτρα προσπάθεια:

Βύσμα έτοιμο = 33.00€
http://www.thomann.de/gr/sommer_cable_the_spirit_xxl_ins_6_silent.htm

Διακριτά εξαρτήματα = 26.12€
http://www.thomann.de/gr/sommer_cable_the_spirit_xxl.htm Χ6
http://www.thomann.de/gr/neutrik_np_2_xbag.htm
http://www.thomann.de/gr/neutrik_np_2_x_au_silent.htm

Αναφορικά με τα..
..έχω γράψει και στο παρελθόν ότι με τα George L's με χαλάει ότι δεν είναι κολλημένα με καλάι, για την εξυπηρέτηση των χρηστών κόβονται και "σφίγγονται" στην θέση τους. Αυτό τα κάνει επιρρεπή σε μετακινήσεις, μεταβολές στο impedance και δεν ξέρεις ποτέ αν δουλεύουν καλά ή κρέμονται από μία κλωστούλα και σου κόβουν πρίμα και δυναμικές. Επίσης ναι, είναι πανάκριβα σε σχέση με αυτά που μπορείς να πάρεις έτοιμα, ομολογουμένως σε συγκεκριμένα και όχι custom μήκη.

Προτιμώ την αξιοπιστία και την ηλεκτρολογική σιγουριά των κολλημένων βυσμάτων, και χρησιμοποιώ ή patch cables τέτοια:
http://www.thomann.de/gr/pro_snake_patch_klinke_winkel_015_m.htm
..ή και πάλι φτιάχνω μόνος μου με καλά βύσματα:
http://www.thomann.de/gr/thomann_sk140_winkel_klinke.htm
..που πιάνουν τον ίδιο χώρο με τα George L's.

Αποσυνδεδεμένος Shockrates

• Επισκέπτης
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: 18/11/13, 13:48 »
Δεν ξέρω από συναρμολόγηση. Θα πάρω κάτι έτοιμο.

Σκέφτομαι δίμετρο evidence. Αξίζει?

Αποσυνδεδεμένος adr1anos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • My LinkedIN Profile
« Απάντηση #20 στις: 18/11/13, 14:07 »
Σκέφτομαι δίμετρο evidence. Αξίζει?
Καλά όταν λέμε όχι υπερβολές εσύ κατάλαβες δίμετρο?.. Δηλαδή θα πας να πατήσεις κάποιο πεταλάκι και θα σε τραβάει η κιθάρα πίσω?...  :roll Πάρε 3-4 μέτρα καλύτερα..

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: 18/11/13, 14:53 »
Αδριάνε, έχω ακούσει και διαβάσει πως τα silent ης Neutrik βγάζουν προβλήματα με τον καιρό, δεν κάνουν καλή επαφή κλπ, και γενικότερα δεν είναι αρκετά αξιόπιστα! Ισχύει;

Αποσυνδεδεμένος hot_sauce (φλουτσ)

• Συντονιστής
  • Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: 18/11/13, 15:12 »
Δηλαδή θα πας να πατήσεις κάποιο πεταλάκι και θα σε τραβάει η κιθάρα πίσω?...  :roll
"Δε μπορώ να περπατήσω..." ;D

Αποσυνδεδεμένος adr1anos

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Facebook profile
    • Προφίλ
    • My LinkedIN Profile
« Απάντηση #23 στις: 18/11/13, 15:45 »
Αδριάνε, έχω ακούσει και διαβάσει πως τα silent ης Neutrik βγάζουν προβλήματα με τον καιρό, δεν κάνουν καλή επαφή κλπ, και γενικότερα δεν είναι αρκετά αξιόπιστα! Ισχύει;
Μιχάλη, καμία σχέση!..
Έχω 6 καλώδια διαφόρων μηκών με Silent, τα 2 έχουν και από τις 2 μεριές (αν έχεις απορία γιατί μπορω να σου το εξηγήσω..) τα παλαιότερα είναι πάνω από 6 ετών, έχουν βγάλει πολλές συναυλίες και άπειρες πρόβες και δεν μου έχει χαλάσει ούτε 1, κανένας θόρυβος, ποτέ τίποτα.. όλα βέβαια είναι τα συγκεκριμένα που πρότεινα και αγορασμένα από Thomann, αν αυτό λέει κάτι για την γνησιότητα τους..

• Εδώ είναι το σπίτι μου
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: 18/11/13, 19:14 »
Πού είσαι ρε zero, μας έλλειψες!..
και μένα μου λείψατε...λίγο η αλλαγή δουλειάς λίγο διάφορα άλλα χάθηκα αλλά.... ΝΑ ΜΑΙ ΤΩΡΑ :P

adr1ane εγώ πάντως με τα καλώδια που μου είχες προτείνει έχω μείνει ΥΠΕΡευχαριστημένος ( για να σας διαφωτίσω είχα ρωτήσει παλιότερα τον  adr1ano για καλώδια για το PD μου...για να φτιάξω μονος μου)
παιδιά καταρχήν ειναι 1) πανεύκολο, 2) ενδιαφέρον και πανω απ όλα 3) ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΕΤΑΣ ΚΑΛΏΔΙΟ.
και για να μην νομίσετε ότι είναι κάποιο μεγάλο μυστικό
http://www.banzaimusic.com/search.php?mode=search&page=1
http://www.banzaimusic.com/search.php?mode=search&page=1

και το ξαναλέω... επειδή κάποιοι θα πουν ότι "αυτό δεν είναι για μένα γιατί δεν το έχω να φτιάξω κάτι μόνος μου" η απάντηση είναι...ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ  ;D και για να σπάσω αυγό παίρνω τηλ την μάνα μου...αρα...... ;D ;D
GARFIELD FOR PRESIDENT