Καλησπέρα! Συγνώμη που γκρινιάζω για τα αυτονόητα, δεν θέλω να χαλάσω το κλίμα, αλλά αν ήξερα πως θα ήταν τόσο χύμα και πρόχειρα όλα μάλλον δεν θα ερχόμασταν να παίξουμε! Όχι επειδή την έχουμε δει κάποιoι ή είμαστε ντίβες, ούτε καν, αλλά δυστυχώς αντιμετωπίζω κάθε φορά την ίδια γνωστή κατάσταση στα ελληνικά live, όπου όλα γίνονται πρόχειρα, βιαστικά και με δικαιολογίες από τις μπάντες για το ποιά σειρά θα παίξει η κάθεμία (με μια κλήρωση απλά θα έληγε το θέμα εκεί)!
Χωρίς παρεξήγηγη αλλά μιας και το βλέπω να πηγαίνει αργά φίλε erlich ίσως θα ήταν πιο φρόνιμο να μην έρθουν καθόλου τα παιδάκια ας πούμε! Κι εγώ δουλεύω αύριο στις 7 το πρωί (δεν είναι αργία για 'μένα) αλλά δεν κάθησα να το πω για να παίξουμε πιο νωρίς, που μας βλέπω να παίζουμε κατά τις 12.
Επίσης δε θεωρώ πως θα σου έπαιρνε πάνω από 5 λεπτά να προσθέσεις το logo της μπάντας μου (αν μου έστελνες σε καλή ανάλυση την αφίσα θα την έφτιαχνα κι εγώ), στο έστειλα και έτοιμο κιόλας, σε .png αρχείο με διαφάνεια κλπ, δεν πήρα καν απάντηση μέχρι τώρα! Θα έρθουν άτομα δικά μας να μας δουν και να δουν κι εσάς και αν είχε και η αφίσα το όνομα μας ίσως ερχόντουσαν και περισσότερα!
Επίσης εμείς είμαστε 5 άτομα, full μπάντα, χρησιμοποιούμε προηχογραφημένα κλπ και για να βγούμε αξιοπρεπώς (δε λέω τέλεια) και όχι απλά ότι να 'ναι θα πρέπει να ρυθμιστούν οι εντάσεις σωστά αλλιώς θα βγει ένας αχταρμάς, δεν θα έχει καν νόημα να παίξουμε! Οπότε 20-25 λεπτά για στήσιμο και ένα τραγούδι για να τσεκάρουμε τον συνολικό ήχο το χρειαζόμαστε.
Αυτά! Όπως και να 'χει θα χαρώ να σας δω το βράδυ και καλά να περάσουμε